Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Túto ženu musíte milovať! Je najsexi na svete a tu máte FOTO ako dôkaz

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tie tituly jej patria právom! Herečka Jennifer Aniston dnes slávi 49. narodeniny. Svet ju pozná nielen ako predstaviteľku seriálovej Rachel z Priatelov, ale tiež ako atraktívnu ženu. Pre nežné pohlavie je plavovláska veľkou inšpiráciou, chlapi pravidelne obdivujú jej božské krivky. Súhlasíte s nami, že ani v zrelšom veku nestráca nič zo svojho šarmu?

Jennifer Aniston sa narodila 11. februára 1969. Je otec John je producent, matka Nancy sa živila ako modelka a herečka. K šoubiznisu teda mala odmalička blízko. Lákalo ju aj umenie. Ako 11-ročná mala v newyorskom Metropolitan Museum of Art vystavenú jednu z malieb. Herectvu sa najskôr začala venovať na divadelných doskách. To ju však nedokázalo uživiť, a tak si zarábala aj ako čašníčka a pracovníčka telemarketingu.   

Televíznym debutom Jennifer Aniston bol seriál Molloy, v ktorom si zahrala s Mayim Bialik - známou najmä zo seriálu Teória veľkého tresku.
Zobraziť galériu (12)
Televíznym debutom Jennifer Aniston bol seriál Molloy, v ktorom si zahrala s Mayim Bialik - známou najmä zo seriálu Teória veľkého tresku.  (Zdroj: Instagram)

V roku 1994 sa začal na televíznych obrazovách objavovať seriál Priatelia. Jennifer sa pôvodne uchádzala o rolu Moniky Gellerovej. Napokon však producenti rozhodli, že stvárni Rachel Greenovú. Podmienkou ale bolo, aby schudla 13 kíl. A to jej za to ozaj stálo. Jennifer sa postupne stala najlepšie platenou seriálovou herečkou a v roku 2003 získala Zlatý glóbus. 

Jennifer Aniston ako neodmysliteľná súčasť obľúbeného seriálu Priatelia.
Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston ako neodmysliteľná súčasť obľúbeného seriálu Priatelia.

Jennifer Aniston je už roky vnímaná verejnosťou ako ideál ženskej krásy. V roku 2011 bola vyhlásená za najpríťažlivejšiu ženu všetkých čias. Magazín People ju ako najkrajšiu ženu sveta ocenil v rokoch 2004 a 2016.

Jennifer nikdy nepatrila medzi hanblivky. Prvýkrát sa ukázala svetu nahá v roku 1996.
Zobraziť galériu (12)
Jennifer nikdy nepatrila medzi hanblivky. Prvýkrát sa ukázala svetu nahá v roku 1996.  (Zdroj: Rolling Stone)

Aj v roku 2008 sa Jennifer Aniston predviedla v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (12)
Aj v roku 2008 sa Jennifer Aniston predviedla v Evinom rúchu.  (Zdroj: GQ)

Hoci seriál Priatelia túto atraktívnu herečku preslávil, môže sa pochváliť aj účinkovaním v mnohých ďalších počinoch, prevažne romantických komédiách. Na filmoch ROOM 10 a Päť žien sa podieľala ako režisérka. 

V roku 2013 mala premiéru celkom úspešná komédia My sme Millerovci, v ktorej si Jennifer zahrala s dlhoročným kamarátom Jasonom Sudeikisom. Za zmienku stojí, že vtedy 44-ročná herečka sa pred kamerami pochválila priam luxusnou postavičkou. 

Jennifer Aniston v komédii My sme Millerovci.
Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston v komédii My sme Millerovci.  (Zdroj: youtube.com)

Zaujímavý je aj milostný život tejto krásnej herečky. Od roku 2000 do 2005 bol jej manželom sexsymbol Brad Pitt. Ten sa kvôli hviezde seriálu Priatelia rozišiel s herečkou Gwyneth Paltrow. Keď sa v roku 2005 prevalilo, že sexsymbol je Jennifer neverný s Angelinou Jolie, súcitil s ňou takmer celý svet. 

Jennifer Aniston a Brad Pitt boli manželia 5 rokov.
Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston a Brad Pitt boli manželia 5 rokov.  (Zdroj: SITA)

Aktuálnou láskou Jennifer Aniston je herec Justin Theroux, s ktorým sa zoznámili v roku 2011. Svoje "áno" si povedali o štyri roky neskôr.

Jennifer Aniston a Justin Theroux.
Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston a Justin Theroux.  (Zdroj: SITA)

Zopár pikošiek na záver - Jennifer Aniston má strach z lietania, je vraj hroznou šoférkou a zvykne byť námesačná. 

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu