Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prvá dáma celkom nahá: Erotické FOTO z minulosti!

Jacqueline Kennedy Zobraziť galériu (6)
Jacqueline Kennedy (Zdroj: Profimedia)

SKORPIOS - Najradšej sa slnila nahá! Paparazzovia sú v súčasnosti pre mnohé hviezdy akousi samozrejmosťou a väčšina z prominentov si dáva pozor, aby ich nezvečnili v chúlostivých situáciách. Šikovným fotografom sa však raz za čas podarí skvelý úlovok, o ktorom sa dá hovoriť aj celé generácie. Príkladom môžu byť nahé fotky prvej dámy USA - Jacqueline Kennedy (†64). Tú načapali v roku 1971 ako sa v Evinom rúchu pretŕčala na gréckom ostrove, kde mal letné sídlo jej druhý manžel Aristoteles Onasis (†69).

Žiadne neviniatko! Keď sa povie Jackie Kennedy, hádam každý si vybaví šarmantnú prvú dámu Spojených štátov amerických, ktorá bola ikonou svojej doby. Manželka prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho pôsobila na verejnosti vždy dokonale. A kým muži o nej fantazírovali, ženy túžili byť ako ona. 


Mohlo by vás zaujímať: Keď majú politici rozum v trenkách: Najväčšie sexuálne škandály svetových vodcov!


Päť rokov po manželovej smrti sa kráska znovu vydala. Svoje "áno" povedala najbohatšiemu podnikteľovi Aristotelovi Onasisovi. Ten mal jedno zo svojich sídel aj na gréckom ostrove Skorpios, kde bývalá prvá dáma Ameriky rada relaxovala. V roku 1971 ju tam načapali paparazzi, ktorým sa podarilo zvečniť brunetku celkom nahú. 

Takto ju dovtedy mali možnosť vidieť len jej muži a milenci. Tých mala vraj pani prezidentová počas svojho života hojne. Ako sa uvádza v knihe Jacqueline Kenneedy Onassis - Život z jej najdivokejších snov, jej manžel nebol jediným Kennedym, s ktorým sa intímne zblížila. Milostný pomer mala aj s jeho bratmi Robertom a Tedom. 

Úlovokom v podobe Jackie Kennedyovej sa chválili tiež hollywoodski krásavci Marlon Brando, Warren Beatty, Paul Newman, či spevák Frank Sinatra. Ženatý herec William Holden vraj atraktívnu brunetku zaúčal do tajov orálneho sexu. „Spočiatku bola veľmi neochotná, no akonáhle sa dostala do rytmu, nevedela sa nabažiť,” vyjadril sa na margo toho niekdajší lámač ženských sŕdc. Nuž, Jackie musela byť skutočne zaujímavá žena...

Jackie Kennedy rada chytala bronz celkom nahá. Paparazzi zábery pochádza z roku 1971, keď mala 42 rokov.
Zobraziť galériu (6)
Jackie Kennedy rada chytala bronz celkom nahá. Paparazzi zábery pochádza z roku 1971, keď mala 42 rokov.

Jackie sa narodila 28. júla 1929, zomrela 19. mája 1994. 

Jacqueline Kennedy s prvým manželom Johnom Fitzgeraldom Kennedym.
Zobraziť galériu (6)
Jacqueline Kennedy s prvým manželom Johnom Fitzgeraldom Kennedym.

Viac o téme: Jacqueline Kennedy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu