Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhorší darček Danka k narodeninám v živote: VIDEO Jeden omyl a takmer sa mu zrútil svet

Šimon volá Andrejovi Dankovi Zobraziť galériu (3)
Šimon volá Andrejovi Dankovi (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Takýto darček zrejme nečakal. Televízia omylom zverejnila telefónne číslo šéfa SNS Andreja Danka. A to navyše v čase jeho narodenín. Topkám sa dokonca pochválil čitateľ, ktorý skúsil zavolať Dankovi. Predseda parlamentu mu dvihol a začala konverzácia. Pozrite si ju na VIDEU.

Andrej Danko 12. augusta oslavoval 43. narodeniny. Dočkal sa aj nečakaného "darčeka" od televízie JOJ. Tej sa podaril poriadny prešľap. V reportáži nechtiac zverejnili telefónne číslo na predsedu parlamentu Andreja Danka.

Najhorší darček Danka k
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

To bola voda na mlyn všetkým, ktorí sa chceli známemu politikovi ozvať. Ba čo viac, niektorí to využili po svojom. Do redakcie sa nám ozval čitateľ Šimon, ktorý si nahral rozhovor s Andrejom Dankom na video. Zavolal mu, aby mu poprial všetko dobré. Dievča, ktoré to všetko nakrúcalo, sa zrejme dobre bavilo.

Pozrite si VIDEO a reakciu predsedu parlamentu

Čitateľ volá Dankovi

Po zverejnení jeho čísla mu volalo a písalo stovky čísel. "Volali mu aj písalo stovky neznámych čísel," prezradila pre Topky hovorkyňa parlamentu Zuzana Čižmáriková. Zrejme mu chceli niektorí naozaj zablahoželať k narodeninám.

Medzi inými sa našiel aj Slovák, ktorý Dankovi vynadal v smske. Šéf SNS mu odpovedal po svojom.

Najhorší darček Danka k
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Tento krok sa však predsedovi nepáči a chce od televízie ospravedlnenie. "Pán predseda si už zvykol na rôzne podrazy v politiky, ale nečakal, že niečo také urobí renomovaná televízia. Verí, že sa mu aj verejne ospravedlnia," dodala Čižmáriková.

Viac o téme: TelefónSNSAndrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu