Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Špehoval u Freša? Ftáčnik sa objavil v županovom volebnom stánku

Špehoval Ftáčnik u Freša?
Špehoval Ftáčnik u Freša?

BRATISLAVA - Kampaň pred župnými voľbami naberá na obrátkach. Bratislavský župan Pavol Frešo ohlásil svoju opätovnú kandidatúru. V jeho volebnom stánku sa však objavila tvár, ktorú by ste tam určite nečakali.

Začína ísť do tuhého. Po tom, ako Pavol Frešo ohlásil svoju opätovnú kandidatúru na post bratislavského župana, je okruh favoritov v BSK uzavretý. Súčasný predseda BSK svoj zámer opäť sa uchádzať o hlasy voličov ohlásil v stredu, vo svojom volebnom stánku v širšom centra Bratislavy, kde predstavil aj svoju víziu bezplatnej dopravy v kraji pre všetkých obyvateľov, ktorí majú trvalý pobyt v bratislavskom kraji.

Šok zažili všetci prítomní, keď sa v stánku objavil aj bývalý bratislavský primátor Milan Ftáčnik, ktorý kandidoval s podporu Smeru. „S pánom Ftáčnikom sme diskutovali o mojom projekte dopravy zdarma. Predložil som mu svoje argumenty, ktoré máme podložené ekonomickými analýzami a ktoré hovoria, že je to možné a dokonca župa, mesto Bratislava a všetky mestá a obce kraja na tom získajú. Verím, že som pána Ftáčnika presvedčil,“ povedal dvojnásobný bratislavský župan Pavol Frešo.

Na Frešovej tlačovke vystúpil aj vládny splnomocnenec a ekonomický expert Anton Marcinčnin, ktorý myšlienku bezplatnej dopravy v kraji podporil. Pripomenul, že zavedenie tohto projektu si však bude vyžadovať spoluprácu župy, Bratislavy a všetkých miest a obcí v kraji.
 

Viac o téme: Pavol FrešoMilan FtáčnikŽupné voľby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu