Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bezdomovec dostal od neznámeho muža mobil: O osem dní neskôr sa mu zmenil život

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Jednému bezdomovcovi z Londýna sa radikálne zmenil život po tom, ako mu okoloidúci daroval starý mobil. Stačil jeden príspevok na Twitteri a muž zrazu nebol na svoje problémy sám. Teší sa, že sa konečne odrazil od dna a hádam bude mať čoskoro aj prácu.

Charlie Hennessy trávil život na ulici a prežíval zo dňa na deň. Svojej šance sa chopil po tom, ako mu neznámy človek daroval svoj mobilný telefón. Pripojil sa na bezplatnú wifi a otvoril si účet na Twitteri, kde zverejnil svoj úprimný a dojímavý status. "Som bezdomovec, ale snažím sa všetko zmeniť. Hľadám prácu. Nie som hlúpy, neberiem drogy, nie som opilec ani násilník a nechcem vás ani zabiť. Len nemám domov," napísal. 

Reakcie užívateľov nedali na seba dlho čakať, pomoc prichádzala zo všetkých strán. Užívatelia Charliemu ponúkli peniaze aj oblečenie. Už o osem dní neskôr si mohli všetci jeho fanúšikovia prečítať príjemnú správu. "Zajtra idem na pohovor. A to všetko iba vďaka vašej podpore," napísal Hennessy, ktorému svitá na lepšie časy. Vďačí za to ľuďom, ktorí sa o neho zaujímajú. "Mám jedlo, lásku, podporu a peniaze. Toto som nečakal.  Ak máte starý telefón, skúste ho darovať. Možno aj vy niekomu zmeníte  život," odkazuje všetkým.

Viac o téme: LondýnBezdomovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu