Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nové VIDEO z útoku na vianočné trhy v Berlíne: Svedok (35) nakrútil hrôzu po masakre

(Zdroj: YouTube)

BERLÍN – Niektorí zúfalo kľačali pri nehybných ľudských telách a čakali na príchod zdravotníkov, iní sa snažili z miesta hororu čím skôr odísť. Vianočné trhy vyzerali ako na bojisku. Varené víno sa miešalo s krvou obetí. Na žalostný obraz smrti svedok masakry do konca života nezabudne.

Video zachytáva dianie na vianočných trhoch v Berlíne tesne po útoku. Jeho autorom je podľa britských médií 35-ročný muž z Manchesteru. Vydesení ľudia stŕpli v strašidelnom mlčaní pri obetiach útoku a snažili sa ich zahriať teplými kabátmi. Miestom sa už nerozliehal krik. Sirénu záchranných vozidiel ešte nebolo počuť. Muž z Manchesteru mal šťastie v nešťastí – počas útoku sa nachádzal niekoľko metrov ďalej od šialeného vraždenia.

MIMORIADNA SPRÁVA Nemecko vypísalo odmenu na hlavu Tunisana: Nové FOTO podozrivého

Navôkol boli rozbité stánky a črepiny nešťastia sa hlboko zarývali do duší okoloidúcich. „Opísal by som to ako strašné ticho,“ povedal autor videa. Keď prechádzal miestom masakry, najprv zapol mobilný telefón a nakrúcal dianie okolo seba, ale potom si uvedomil, akej vážnej scény je svedkom a nakrúcanie vypol. „Nebolo nič, čo by som mohol urobiť na pomoc,“ dodal. Nikdy nič podobné nezažil a zažiť ani nechce. Po tom, ako na miesto dorazila polícia, už nebolo možné priblížiť sa k smrtiacemu vozidlu.

Viac o téme: Vianočné trhyTeroristický útokBerlín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu