Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

CCC predviedlo nástup do novej sezóny ako sa patrí!

PR článok
(Zdroj: Hviezdna jeseň s CCC, Butterfly creative)

Komorná atmosféra, tancujúce modelky a premiéra nového songu Aless Capparelli. To všetko si užili hostia počas prehliadky modelov CCC na Jeseň-Zimu 2020.

V utorok petržalský Lombardi fashion house ožil jedinečnou módnou prehliadkou v réžii značky CCC. Vzhľadom k spoločenskej situácii sa podujatie konalo pri limitovanom počte pozvaných. Hostí večerom v romanticky kvetovaných šatách kombinovaných s bordovými čižmičkami sprevádzala Soňa Skoncová, ktorá je už dlhšiu dobu spájaná s aktivitami značky. Pri otvorení večera vyjadrila všetkým zúčastneným vďaku Alena Langová, marketingová manažérka spoločnosti CCC Slovensko: „Máme za sebou náročné obdobie, ktoré sa u každého v inej miere dotklo pracovných aj osobných životov. V mene spoločnosti CCC Slovensko by som rada poďakovala za všetky spolupráce, partnerstvá, alebo aj len za príjemné e-maily, ktoré sme si vymenili.“

CCC predviedlo nástup do novej sezóny ako sa patrí! (Zdroj: CCC)

Šou predsavila pánske i dámske modely, do ktorých vás CCC obuje počas tejto jesene a zimy. Tie ženské odprezentovali svojským a nezabudnuteľným spôsobom tanečníčky skupiny Mondance pod taktovkou Moniky Prikkelovej. Mólom prešli v modeloch dlhoročne obľúbenej značky Lasocki pre celú rodinu zakladajúcej si na vysokej kvalite spracovania prírodnej kože, vysoko elegantných a nadčasovo minimalistických kúskoch značky Gino Rossi, ale aj v obuvi Jenny Fairy kričiacej aktuálnymi módnymi trendami a rafinovanou šik zvodnosťou v prípade značky DeeZee. Modely so športovým nádychom nájdete vo viacerých kolekciách, ich „domovom“ je značka Sprandi, ktorá okrem obuvi pevne fixujúcej nohu počas športu ponúka aj praktické mestské modely na hektické dni. Skvelé nové kúsky sezóny doplnilo oblečenie Sicily Style a Lombardi.

 

 

 

 

 

V porovnaní s predošlými rokmi sa vo všetkých kolekciách nachádza výrazne viac modelov v svetlých farbách, mnoho odtieňov hnedej od pieskovej a ťavej, cez škoricovú, koňakovú až po čokoládovo hnedú, a nájdu sa aj tradičné modré či tlmené zelené odtiene. Všetky modely sú dostupné v predajniach a na e-shope spoločnosti.

Program večera zavŕšila speváčka Aless Capparelli premiérou svojej pesničky a klipu Balance z jej nového albumu.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu