Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ideálny tip na vianočný darček? Podarujte výhru na žreboch Niké!

PR článok
(Zdroj: Nike)

Vianoce sa nezadržateľne blížia a mnohí z nás ešte len uvažujú, čím potešia svojich blízkych. Iní by zas chceli doplniť veľký darček nejakým menším, aby ich Vianoce boli ešte štedrejšie. Pre všetkých máme tip. Podarujte žreby Niké a urobte svojim blízkym dvojnásobnú radosť.

Ponuka žrebov Niké je bohatá. Vybrať si môžete z rôznych veľkostí, farieb, motívov, cien i možnosti výhier. Riadite sa horoskopmi? Podarujte žreb s identickým názvom podľa znamenia zverokruhu vášho blízkeho. Alebo si hoďte Magickými kockami, ktoré ukrývajú až 35-tisíc eur. A čo tak si Zotrieť šťastie? Niektorí zo žrebov ukrývajú až 100 000 eur! Tým najštedrejším je novinka na trhu tvarom gigantický XXL žreb, pod ktorým si pri vianočnom stromčeku môžete zotrieť bombastických 200 000 eur! A to sa už oplatí!

Alebo bude pod vašim vianočným stromčekom bohatá nádielka darčekov? Označte pre koho sú určené unikátom – Vianočné prekvapenie. Stojí len jediné euro a poslúži vám nielen ako hodnotná, ale možno aj výherná menovka na dary pre vašich blízkych. Priamo na žreb napíšete venovanie, ľahko cezeň prevlečiete stužku z vianočného darčeka a doprajete svojim blízkym dvojnásobnú radosť!

Ak ešte nemáte vianočný darček, alebo chcete veľký dar doplniť menším, tak neváhajte. Žreby Niké kúpite vo všetkých pobočkách, ale aj vybraných trafikách či čerpacích staniciach po celom Slovensku.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu