Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obľúbená Fest Fiesta už túto sobotu v Kunove

Fest Fiesta už túto sobotu v Kunove PR článok Zobraziť galériu (4)
Fest Fiesta už túto sobotu v Kunove (Zdroj: predpredaj.sk)

Po roku sa na kunovskú pôdu vracia komorný multižánrový festival Fest Fiesta, ktorý v Senici odštartuje oficiálny začiatok letnej festivalovej sezóny. Fanúšikovia dobrej hudby a letnej festivalovej atmosféry zo záhoráckeho mesta Senica a okolia si čoskoro prídu na svoje.

Útulný areál Spoločenského domu Kunov sa už čoskoro zmení na ostrov plný života a zábavy. Tak sľubujú organizátori Fest Fiesty, ktorí si pre miestnych, ale aj cezpoľných, pripravili pestrý kultúrny program. 

K nemu prispeje bratislavská formácia Saténové ruky, ktorá sa miestnemu publiku predstaví vôbec po prvýkrát. Okrem nich vystúpi aj bratislavská experimentálna rocková kapela európskeho formátu, The Ills. Tá si už stihla získať fanúšikov nielen doma, ale aj v zahraničí. Svoje dravé vystúpenie mohli zažiť návštevníci holandského Eurosonic Noorderslag či inslandského festivalu Iceland Airwaves. Do starých dobrých čias nás zase prenesie Piijem&Malevil&Matelko s ich nestarnúcimi hitmi ako “Maratón party” či “Železný muž”.

Fest Fiesta už túto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Tak ako aj minulý rok, ambície senického festivalu nekončia len pri predstavení známych mien slovenskej viac či menej alternatívnej scény, ale svoj priestor ponúkajú aj domácim formáciám. Na svoje si tak prídu fanúšikovia čoraz populárnejších Tustých baletiek a na pódiu sa objavia aj jazz-rockeri Fridge Aside či mladá talentovaná speváčka Anet Te za doprovodu virtuóza Miloša Biháryho.

Fest Fiesta už túto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Okrem hudobného vyžitia sa návštevníci môžu tešiť na divadelné predstavenie v podaní detského divadelného súboru MoDRé TRaKy, retro spoločenské hry či ping-pongový turnaj.

Vstupenky v predaji na .

Ak ešte nemáte program na túto sobotu, rozhodne sa oplatí prísť na Fest Fiestu, ktorá je unikátna nielen svojou komornosťou, ale ako hovorí jeden z organizátorov Ondrej Kopecký, aj super ľudmi, ktorí tento festival navštevujú.

Fest Fiesta už túto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Festival sa uskutoční za podpory Mesta Senica, Trnavského samosprávneho kraja, Taste okná, GH Studio a Zamestnaneckého grantového programu Nadácie Orange. Hlavnými mediálnymi partnermi sú Rádio_FM, TV SEN a Zoznam.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu