Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Aj vaše deti milujú cyklistickú jednotku Sagana? Predstavujeme vám TOP 5 najžiadanejších detských bicyklov

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Pricemania.sk)

Konečne sa nám prebudila jar. Toto čarovné obdobie môžete využiť na rozhýbanie vašich drobcov. Je čas vybehnúť von a užiť si krásne počasie pohybom. Vedeli ste o tom, že deti, ktoré sa bicyklujú sú počas dňa aktívnejšie, zdravšie a šťastnejšie. Ako inšpiráciu vám ponúkame TOP 5 detských bicyklov, ktoré sú aktuálne najžiadanejšie na Pricemania.sk

TOP 5 Detský bicykel Dema Drobec

Aj vaše deti milujú
 (Zdroj: Pricemania.sk)

Piatym najobľúbenejších detským bicyklom je tento nádherný, splnený detský sen. Krásny

farebný bicykel, ktorý disponuje pomocnými kolieskami, bude vaše dieťa sprevádzať pri jeho prvom pedálovaní. Bicyklovanie učí dieťa rovnováhe a podporuje jeho zdravý pohybový vývoj. Vďaka kvalitnej konštrukcii sa o bezpečnosť vašej ratolesti nemusíte báť. Kormidlo EXTEND Kid 16" Riser o rozmeroch 90x500mm, ergonomické rukoväte, sedadlo a spoľahlivé brzdy značky EXTEND V-Brake Front zaručujú skvelý zážitok z bicyklovania.

Porovnať ceny Dema Drobec na Pricemania.sk

TOP 4 Detský bicykel Dino Bikes 108L 10"

Aj vaše deti milujú
 (Zdroj: Pricemania.sk)

Naučiť deti bicyklovaniu je najľahšie už od malička. Postupne od odrážadla, cez tento skvelý bicyklík pre tie najmenšie deti. Doporučená výška dieťaťa je 78-107 cm. Tento malý farebný zázrak má kolesá s plnou pneumatikou, pri ktorých nehrozí defekt a nie je potrebné dohusťovanie, čo vám uľahčí pravidelnú starostlivosť. Pomocné kolieska sú samozrejmosťou.

Porovnať ceny Dino Bikes 108L 10” na Pricemania.sk

TOP 3 Detský bicykel Olpran Miki 18"

Aj vaše deti milujú
 (Zdroj: Pricemania.sk)

Na treťom mieste si rodičia zvolili odpružený bicykel Miki, ktorý je určený pre deti s výškou 115 – 130 cm do 7 rokov. Tento univerzálny bicykel sa cíti na spevnenej ceste ako doma, no hravo zvládne aj mierny terén. Ak máte doma malého nadšenca na freeride alebo cross, s týmto bicyklom môže kľudne začínať. Kvalitná oceľová konštrukcia zabezpečí pocit bezpečia a stability.

Porovnať ceny Olpran Miki 18" na Pricemania.sk

TOP 2 Detský bicykel Olpran Bolt 26"

Aj vaše deti milujú
 (Zdroj: Pricemania.sk)

Tento bicykel si vyslúžil 2 miesto a je určený deťom od 10 rokov, pri výške 140-165 cm. Bicykel prináša celoodpruženú, oceľovú konštrukciu a moderný vzhľad. Vaše dieťa môže bicykel využiť na spevnených cestách, či miernom teréne a využiť tak jeho silnú konštrukciu. Až 18 rýchlostí zaistí pohodovú jazdu a optimálne rozloženie výkonu.

Porovnať ceny Olpran Bolt 26" na Pricemania.sk

TOP 1 Detský bicykel Olpran Lucky 20"

Aj vaše deti milujú
 (Zdroj: Pricemania.sk)

Na prvom mieste sa umiestnil Olpran Lucky 20". Rodičia si tento bicykel zamilovali práve kvôli jeho kvalitnému spracovaniu a deti ho milujú pre jeho jazdné vlastnosti a krásny vzhľad. Je určený pre chlapcov a dievčatá vo veku od 5 - 7 rokov, pri výške 110 – 135 cm. Spoľahnúť sa môžete na pevný oceľový rám, kvalitné brzdy s radením Grip shift s piatimi rýchlosťami.

Porovnať ceny Olpran Lucky 20" na Pricemania.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu