Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nezabudnuteľný orgazmus alebo ako dosiahnuť neurónový ohňostroj

PR článok

O orgazme zvykneme rozmýšľať ako o konci, vyvrcholení sexuálnej aktivity. A čo tak si ho predĺžiť, zintenzívniť a znásobiť?

Celkovú kvalitu života značne ovplyvňuje aj naša sexualita. Ak časom zaznamenáte prirodzený pokles túžby, hľadáte priestor na zlepšenie a chcete zo sexu vyťažiť viac. Máme pre vás návod, ako sa vám to môže podariť.

Objavte silu prírody v afrodiziakách

Hľadanie látok, ktoré zvyšujú libido, potenciu a sexuálne vzrušenie, sa datuje na tisícročia. Ľudové liečivá rôznych kultúr používali prirodzené spôsoby, ako zvýšiť svoju sexuálnu silu. Ľudia nachádzali rôzne látky živočíšneho a rastlinného pôvodu, a mnohé ich používajú dodnes. Výskumy potvrdzujú účinok mnohých z nich. Túžbu môžete tiež zvýšiť tým, že zaradíte do svojho jedálnička prírodné  afrodiziaká.

Pre neho

Maca peruánska je rastlina podobná reďkovke, ktorá sa pôvodne využívala na zlepšenie plodnosti dobytka. Neskôr ľudia prišli na to, že koreň Macy môže tiež pomôcť zlepšiť zdravie a sexuálne funkcie u ľudí. Stala sa tradičným liekom pre anémiu, predmenštruačné potiaže, posilňovačom energie, imunitného systému, prostriedok proti erektilnej dysfunkcii u mužov a mnohé ďalšie. 

V roku 2002 bola zverejnená štúdia, ktorej sa počas 12 týždňov podrobili muži vo veku od 21 - 56 rokov. Táto štúdia dokazuje, že všetci muži, ktorým bola Maca peruánska podávaná, zaznamenali zlepšenie svojej sexuálnej túžby.

Kotvičník zemný (Tribulus Terestris) je účinný ako posilňovač libida. Už v minulosti bol používaný v tradičnej gréckej, čínskej aj indickej medicíne ako liek proti neplodnosti, erektilnej dysfunkcii a ako sexuálny stimulant. Často je tiež využívaný športovcami zlepšenie športového výkonu, rýchlejšiu regeneráciu svalov a zvýšenie hladiny testosterónu.

L-arginín je druh aminokyseliny, ktorá hrá dôležitú úlohu v procese, pri ktorom muž dostáva erekciu. L-arginín je potrebný na vytvorenie oxidu dusnatého. Oxid dusnatý je základným prvkom procesu, ktorý spôsobuje, že sa penis vzpriami. Bez oxidu dusnatého by bolo prakticky nemožné mať erekciu.

Prirodzene sa nachádza v morčacích prsiach, kuracom mäse, tekvicových semienkach, sóji, arašidoch, mliečnych výrobkoch a šošovici. 

Pre ňu

Kotvičník zemný. Skutočne zaujímavé je, že aj u žien sa Kotvičník preukázal ako zaujímavý faktor, ktorý zvyšuje libido. Okrem toho môže prispieť k normálnej plodnosti, optimálnej hormonálnej hladine a potlačiť menopauzálne symptómy.

Ak máte nízku sexuálnu energiu, ženšen je presne to, čo potrebujete. Pomáha vyvolať sexuálnu túžbu a prekrviť pohlavné orgány, a teda aj intenzívnejšie prežiť orgazmus. Rovnako pôsobí ženšen aj na mužov.

Senovka grécka pomáha pri syntéze pohlavných hormónov, prispievaj ku kvalitnejšiemu prežitiu orgazmu, podporuje chuť na sex.

K afrodiziakám aj pár techník

Pre intenzívnejší orgazmus prežité dokonca niekoľkokrát počas sexuálneho aktu bola počas mnohých storočí využívaná Tantra. Páry ju používali na oddialenie vyvrcholenia, aby si svoje radovánky užívali dlhšie a viac ich prežívali.

Pre oddialenie vrcholu slúžia aj tabletky, ktoré sú kombináciou účinkov Kotvičníky, Macy, ženšenu, L-arginínu a ďalších prospešných látok.

Pár zaujímavostí z minulosti na záver

Francúzsky kráľ Henry IV vypil koňak s vaječným žĺtkom každé ráno, aby zvýšil svoje "mužské sily".

Štúdie ukazujú, že nižšia hladina cholesterolu priamo súvisí s lepším výkonom v spálni.

Približne jedna tretina žien vo veku 80 rokov pokračuje v sexe so svojím partnerom, pokiaľ sú obaja v dobrom fyzickom zdraví.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu