Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pripravte si na Veľkú noc zdravé koláčiky. S knihou Fitness maškrty to pôjde jednoducho

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipark.sk)

S blížiacou sa Veľkou nocou už určite mnohí z Vás uvažujú čím pohostia svoje návštevy.

Odporúčame siahnuť po výnimočnej knižnej novinke Fitness maškrty, ktorá istotne zaujme každého z Vás. Kniha je určená nielen pre milovníkov zdravého životného štýlu, ale aj pre tých, ktorí si radi doprajú sladké a hľadajú niečo nové, netradičné.

Neodopierajte si viac sladké. Existuje mnoho spôsobov, ktorými si môžete pripraviť chutné, sladké a lahodné koláče či dezerty. Stačí poznať pár trikov, akými si dokážete znížiť kalorické hodnoty každého koláča. Kniha Fitness maškrty je toho dôkazom.

Prinášame Vám jeden z receptov, ktorý nájdete v knihe Fitness maškrty. Recept na müsli muffiny. Je mimoriadne jednoduchý, rýchly a chutný. Určite si pochutia nielen dospelí, ale aj deti. Navyše, po tomto recepte môžete siahnuť aj vtedy, keď nemáte dostatok času na prípravu komplikovaných jedál či dezertov. Je ideálny pre tých zaneprázdnených.

„Populárne muffiny si môžete ľahko pripraviť z čohokoľvek. Aby však boli zdravé a čo najmenej kalorické, nezabudnite nahradiť cukor proteínom, stéviou, prípadne agáve sirupom. Aby sa muffiny v ústach rozplývali a boli šťavnaté, pridajte do každého cesta banán a grécky jogurt.“

Müsli muffiny

 

Suroviny:

200 g müsli

250 g ovsenej múky

90 g vanilkového proteínu

1 vajíčko

125 ml nízkotučného mlieka

1 banán

150 g gréckeho jogurtu

125 g kravského masla

20 g stévie

 

Postup:

Spolu zmiešame müsli, ovsenú múku, vanilkový proteín a stéviu. V druhej miske zmiešame mlieko, jogurt a vajíčko. Pridáme rozpučený banán a roztopené maslo. Všetko dobre premiešame. Tekutú zmes prilejeme k tuhej a dobre vymiešame. Vzniknutým cestom plníme papierové košíčky. Vrch môžeme posypať kúskami tmavej čokolády. Vložíme do rúry a pečieme 25 minút pri teplote 180°C.

 

Potešte seba a svojich blízkych! Nie je nič krajšie ako podarovať zdravé maškrtenie. Doprajte si aj naďalej sladké pokušenie, tentokrát však bez výčitiek. Maškrťte s chuťou a zdravo s knihou Fitness maškrty!

 

Kniha Fitness maškrty sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný na viac ako 160 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu