Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ako zarobiť na Oskaroch?

PR článok
(Zdroj: Nike)

Celý filmársky svet upriami svoju pozornosť v prvú marcovú nedeľu do hollywoodskeho Dolby Theatre. Rozdajú v ňom prestížne ceny Akadémie známe ako Oskar. Kto sa stane víťazom v kategórii Najlepší film, kto si odnesie sošku za víťazstvo medzi hercami? Nedeľňajšia noc bude pre filmových priaznivcov krátka. Ale môže byť víťazná! Vďaka podanému tiketu v Niké.

Odborníci, ale aj tipéri, majú jasných favoritov v dvoch najsledovanejších kategóriách. Piata nominácia a druhý Oskar – tak by mala vyzerať štatistika Frances McDormand. Najväčším ašpirantom na víťazstvo v kategórii herec v hlavnej úlohe je ostrieľaný už 60-ročný harcovník Gary Oldman. Zúročí svoju druhú nomináciu na zisk historicky prvej sošky?

Tipérsky obľúbenými výbermi sú aj animovaný film Coco, alebo režisér Gullermo del Toro. To v kategórii najlepší film to vyzerá na poriadnu drámu. Odborníci favorizujú víťaznú snímku z benátskeho festivalu Podoba vody, no tipéri sa skôr prikláňajú na stranu filmu Tri billboardy kúsok za Ebbingom. Kto bude sláviť úspech?

Úspech môžete sláviť aj vy. Vyberte si svojich favoritov na tikety a doprajte si dvojnásobnú radosť v Niké!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu