Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Raper EGO odkazuje študentom zo Žiliny poriadnu bombu!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Semester v Žiline sa pomaly ale isto začal a študenti sa opäť venujú naplno vzdelávaniu.

K študentskému životu však neodmysliteľne patrí aj zábava, a to poriadne študentské párty. Najväčšia z nich sa bude konať už čoskoro a študenti na nej oslávia koniec dlhého, studeného skúškového obdobia.

Už na Beánii Žilinských študentov sa potvrdilo, že Žilina je severným centrom hiphopu na Slovensku. Dokázala to už účasť na Beánii, kde si unikátnu show H16 užívalo viac ako tisícpäťsto párty nadšencov. Žilinskí študenti sa v nastúpenom trende veľkých mien domácej hiphopovej scény rozhodli pokračovať a podarilo sa im zlomiť ďalšiu legendu, ktorú si nielen študenti pýtali.

Exkluzívne, ako jediný koncert počas turné k albumu Precedens, vystúpi v priestoroch Event House na najväčšej študentskej párty s názvom mavica žilinských Študentov raper EGO, a samozrejme nebudú chýbať ani tie najväčšie ťaháky zo spomínaného albumu, na ktorý sa čakalo dlhé roky!

„Žilina je mesto plné mladých ľudí, ktorí sa vedia odviazať. Chcel by som študentov touto cestou pozdraviť a odkázať im, nech sa toľko neučia, aj keď sa samozrejme neučia, a nech sa prídu zabaviť už v utorok na túto žúrku, lebo to bude stáť za to!“ posiela odkaz žilinským študentom jeden z najlepších raperov na Slovensku.

Okrem EGA na Lámavici vystúpia aj Gipsy Čáve, ktorí roztancovávaju ľudí po celom Slovensku už veľmi dlhú dobu. O skvelú zábavu sa postarajú aj Mafia Corner so svojím vystupením a LINE - UP bude tradične doplnený aj o skvelé DJské mená slovenskej tanečnej klubovej scény.

Svoj set odohrá producenstská a DJská dvojica z Martina s názvom Drozďo a Demex a DJane LayDee Sue sa postará o to, aby sa celý Event House otriasal v základoch až do skorých ranných hodín.

Raper EGO odkazuje študentom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Lámavica Žilinských Študentov bude ako tradične obohatená o laserovú show, nadupané osvetlenie a vynikajúci audiosystém, takže opäť sa môžete tešiť na výnimočný audiovizuálny zážitok!

Vidíme sa už 6.3. v Event House v Žiline a spoločne odpálime tú najväčšiu študentskú párty v tomto meste. Poď sa zlomiť aj ty na Lámavicu Žilinských Študentov!
Vstupenky online na  .

Facebook udalosť

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu