Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najtemnejšie turné v hre! Tak to musíš zažiť!

PR článok Zobraziť galériu (7)

To je ale pekne bláznivá partička! Pýtate sa kto? No predsa Temné kecy - stand up comedy show . Ak ich ešte nepoznáte, je najvyšší čas to napraviť!

Na scéne iba 4tú sezónu a ich čísla lámu rekordy! Po fantastickej februárovej premiére vo vypredanom bratislavskom Ateliéri Babylon sa chalani s novým materiálom opäť vydávajú na nekončiacu tour po slovenských mestách.

Najlepší komici v hre však tento rok necestujú hocijako! To teda nie! Vďaka parádnej 8-miestnej dodávke z Auto-Impexu sú ich presuny za ich fanúšikmi po celom Slovensku pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým! Taký bilboard na kolesách sa dá len ťažko prehliadnuť a každý sa pred ním rad vyfotí . No a pýtate sa, kde ich teda môžete konečne stretnúť?

Najtemnejšie turné v hre!
Zobraziť galériu (7)

Už od pondelka 19. februára začínajú temní chalani svoje nové dobrodružstvo na východnom Slovensku. Poprad, Prešov, Košice, Rožňava a cestou späť ešte stihnú showku v Novákoch a následne ešte kopec iných miest! To je ale pekelné tempo, vravíte si?! Oni sú však profíci! Ak si teda východniar neváhaj ani sekundu a nakupuj na predpredaj.sk, pretože v deň showky lístok už niekedy ťažko zoženieš, na Temných kecoch sály vždy praskajú vo švíkoch.

Najtemnejšie turné v hre!
Zobraziť galériu (7)

A zabrať dostanú nie len kinosály, kultúrne domy a bary (a v lete amfíky), kde to chalani odpália, ale najmä vaše bránice! Toto v televízií nikdy počuť nebudete, ale zistíte, že títo komici hovoria presne a úprimne o veciach, ktoré poznáte zo svojich životov , zo svojej práce,  zo svojej spálne ....

 

Sloboda prejavu, šokujúca úprimnosť , Slovenská zrozumiteľnosť ... a to všetko bez cenzúry a natvrdo! Skvelé! Silné! Šokantné!!! Temné Kecy treba vidieť naživo! Vstupenky kúpite v sieti .

Najtemnejšie turné v hre!
Zobraziť galériu (7)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu