Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ste si istí, že svoj smartfón využívate naplno? Poradíme vám, ako z neho vyťažiť maximum

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: shutterstock.com)

Takmer každý z nás dnes už vlastní smartfón a každý deň si ním uľahčuje život. Bez internetu sú však smartfóny len jednoduché zariadenia slúžiace na volania a sms-ky. Vedeli ste, že viacerí z nás ich však nevyužívajú naplno?.

Prinášame vám krátky prehľad toho, v čom je 4G LTE sieť výnimočná a užitočný návod, ako využiť rýchlejší internet v mobile, a to bez dodatočných nákladov.

Surfujte až 5x rýchlejšie bez dodatočných poplatkov

Ešte rýchlejší internet v mobile je už dostupný skutočne takmer pre každého. Dnes už aj mobilní operátori na Slovensku bežne ponúkajú výhody 4G LTE siete, ktorá robí surfovanie až 5x rýchlejším ako tomu bolo v prípade jej predchodcu, bežnej 3G siete. 4G LTE sieť je pritom dokonca až 7300-krát rýchlejšia ako 2G sieť pred 20 rokmi. Rýchly 4G LTE internet je dnes už dostupný pre 5 miliónov obyvateľov vo vyše 2000 obciach na Slovensku.

Najširšie 4G LTE pokrytie pre vyše 92% obyvateľstva dnes ponúka operátor O2, ktorý je už zopár mesiacov lídrom v pokrytí 4G LTE internetom.

Čo to pre mňa znamená?

V praxi to pre vás znamená, že si vo vyše 2000 mestách a obciach môžete užívať výhody najrýchlejšej siete a stiahnuť si v nej až 5-krát rýchlejšie vašu obľúbenú pesničku alebo film, ale aj byť v neustálom kontakte so známymi alebo sa nechať navigovať do vášho cieľa a nájsť najbližšie reštaurácie a turistické pamiatky.

Ako získam najrýchlejší 4G LTE internet od O2?

Stačia vám k tomu len  4 jednoduché kroky

Ste si istí, že
Zobraziť galériu (2)

Nájdete ich aj v tomto videu:

Podrobné kroky nájdete aj na: https://www.o2.sk/internet/4g

Po ich splnení budete mať istotu, že využívate svoj smartfón naplno. A to aj vďaka tomu, že budete využívať najrýchlejší 4G LTE internet bez poplatkov navyše s akýmkoľvek programom od O2.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu