Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slováci sú čoraz väčší kávičkári. Pozrite sa, ktoré kávovary sa tešia u nás najväčšej obľube.

Top 10 kávovarov PR článok Zobraziť galériu (11)
Top 10 kávovarov (Zdroj: PR článok)

Kávovary patria v posledných rokoch u nás medzi najpredávanejšie kategórie tovaru pri nákupe on-line. Kvalitnú kávu si viete dnes doma pripraviť aj bez veľkej investície. Pozrite sa, ktoré kávovary aktuálne dominujú v slovenských domácnostiach a firmách.

TOP 10 Delonghi EC 685

Pocit profesionálne pripravenej kávy je možné dosiahnuť aj s menším pákovým espresso kávovarom De´Longhi. S objemom 1,2 l si veľkosť vašej kávy môžete nastaviť podľa seba a nezabudlo sa ani na trysky, ktoré vám dokonale našľahajú napríklad krémové cappuccino. 

Delonghi EC 685
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Delonghi EC 685 na Pricemania.sk

 

TOP 9 Delonghi ECAM 21.117

Plnoautomatický kávovar De´Longhi, z rady Magnifica, už na prvý pohľad obhajuje svoj taliansky pôvod. Jeho elegantný vzhľad v kombinácii s výkonom je jednoducho nezameniteľný. Pre úsporu Vášho času pripraví dokonca dve šálky kávy naraz. Talianske espresso, lungo alebo latte macchiato mu nerobí žiaden problém.

Delonghi ECAM 21.117
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Delonghi ECAM 21.117 na Pricemania.sk

 

TOP 8 Delonghi EC 156

Na ôsmom mieste je opäť obľúbená značka De´Longhi. Pri kapacite nádržky 1 l so špeciálnym diskom Disco Crema, bude vaša káva nielen dokonale premiešaná, no bude vás na vrchu čakať aj hustá zlatá pena. Tento pákový kávovar za vynikajúcu cenu si vás rozhodne získa.

Delonghi EC 156
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Delonghi EC 156 na Pricemania.sk

 

TOP 7 Delonghi ESAM 4200

Na sedmičke sa umiestnila táto nádherná talianska konštrukcia kávovaru od De´Longhi. Vyššia trieda Magnifica vám zabezpečí kávu, ako od najlepších baristov v talianskych kaviarniach. Zamilujete si trysku s prúdom pary na napeňovanie mlieka. Je ideálna na prípravu bohatej peny, skvelá na cappuccino aj latte. A dokonca vám urobí dve kávy naraz.

Delonghi ESAM 4200
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Delonghi ESAM 4200 na Pricemania.sk

 

TOP 6 Catler ES 8013

Nerezový pákový kávovar od firmy Catler sa umiestnil na šiestom mieste. Kávovar disponuje integrovaným kónickým mlynčekom na kávu. Pre dokonalú prípravu kávy môžete využiť až 18 nastavení hrúbky mletia pomocou kovových mlecích kameňov. Má množstvo skvelých funkcií, vďaka ktorým si môžete svoju šálku kávy skutočne vychutnať.

Catler ES 8013
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Catler ES 8013 na Pricemania.sk

 

TOP 5 Krups KP100B Dolce Gusto

Piate miesto obsadil obľúbený kapsulový kávovar Dolce Gusto. Hoci vám kávovar nezaberie veľa miesta, napriek tomu dokáže vyčariť znamenitú kávu. Spoľahnúť sa môžete na jednoduchú manipuláciu a automatickú regulácia tlaku, ktorá zabezpečí optimálny výsledok s hustou mliečnou penou.

Krups KP100B Dolce Gusto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Krups KP100B Dolce Gusto na Pricemania.sk

 

TOP 4 Delonghi ECO 311

Tento kávovar si si zamilujete už na prvý pohľad. Jeho vzhľad vyniká spomedzi ostatných natoľko, že je považovaný za dizajnérsky kúsok, ktorý by nemal chýbať v štýlovej kuchyni. Tento pákový kávovar, z rady Icona Vintage, vám pomôže pripraviť kávu ako od baristu. Ak máte radi mliečne kávy, obľúbite si trysku na paru, ktorá robí zázraky v podobe cappuccina a latte.

Delonghi ECO 311
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Delonghi ECO 311 na Pricemania.sk

 

TOP 3 Delonghi ECZ 351

Ak máte chuť na vynikajúce espresso, rovnaké ako v kaviarni, s týmto kávovarom si ho môžete dopriať každý deň. Špeciálny disk v kávovom sitku zaistí perfektné premiešanie kávy a tým vyčarí hustú a bohatú penu na espresse. Kávovar navyše disponuje automatickým vypnutím, ktoré Vám ušetrí množstvo energie.

Delonghi ECZ 351
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Delonghi ECZ 351 na Pricemania.sk

 

TOP 2 Delonghi ECAM 23.420

Druhé miesto opäť patrí značke De´Longhi , ktorá prináša množstvo zaujímavých funkcií. Keď objavíte funkciu "Nahrievanie šálok" zažijete dokonalý servis aj u vás doma s príjemne teplou kávou po dlhý čas. S funkciou "Moja káva" si môžete uložiť do pamäte jemnosť a teplotu chuti svojej kávy. Funkciami nabitý kávovar je rozhodne dobrá voľba.

Delonghi ECAM 23.420
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Delonghi ECAM 23.420 na Pricemania.sk

 

TOP 1 Delonghi ECAM 22.110

Najpredávanejší kávovar Delonghi ECAM 22.110 má zabudovaný 13 stupňový, tichý, oceľový mlynček na mletie zrnkovej kávy, no použiť môžete aj mletú. Vyššia trieda Magnifica mu dodáva punc výnimočnosti, čo je zrejmé už pri pohľade na moderné spracovanie a luxusný dizajn. Prvé miesto obľúbenosti mu rozhodne právom patrí.

Delonghi ECAM 22.110
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: PR čánok)

Porovnať ceny Delonghi ECAM 22.110 na Pricemania.sk

-Reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu