Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čerešne - dokonalý záŽItok z bývania

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Čerešne living, PR)

Nič nie je krajšie, ako si len tak posedieť pri vodnej lagúne priamo pri dome, nechať deti hrať sa na interaktívnom detskom ihrisku, grilovať si na terase alebo športovať na vlastnom multifunkčnom ihrisku. Našli sme projekt, kde nie je nič nemožné, ktorý poskytne vám a vašej rodine rôznorodé možnosti vyžitia a zmení vašich susedov na priateľov.

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - to sú atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie. Na trh prichádza unikátny komplex Čerešne living, v ktorom má okrem iného každý vnútroblok vlastnú funkciu či atmosféru. 

Život ako inšpirácia

Projekt Čerešne living predstavuje dokonalé miesto na život, ktoré svojou komplexnosťou vyráža dych.  Viac ako 6000 m2 zelene pretkaných oddychovými zónami a kočíkovými dráhami. Korzo s kaviarňami a službami v parteri, športoviská, detské ihriská, vodná lagúna či sánkovací kopec, ale aj spoločná klubovňa, grilovacie terasy a komunitné záhrady. To všetko majú obyvatelia Čerešní k dispozícii. A to nie je všetko. Okrem jednoznačných benefitov, ktoré projekt ponúka, vás určite zaujme aj moderný flexibilný štýl bývania. Obyvatelia sú partnermi pri vytváraní bývania, môžu spolu modelovať interiér aj exteriér a vytvoriť bývanie podľa seba. O tom, že Čerešne patria medzi výnimočné projekty, svedčí aj fakt, že prvá fáza je už takmer vypredaná. Dlho očakávaná druhá fáza je už v predaji a klienti si môžu vybrať z takmer 80 nových bytov druhej fázy. Parkovanie v projekte Čerešne living je riešené v podzemnej garáži, kde je k dispozícii viac ako 300 miest, alebo na povrchu, kde zaparkuje vyše 100 áut.

Čerešne - dokonalý záŽItok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Čerešne living, PR)

Všetko pre rodinu

Čerešne sú situované v atraktívnej lokalite v blízkosti lesoparku, no zároveň na mieste s plnou občianskou vybavenosťou, kde všetko potrebné dokážete vybaviť „na pešo“. Ušetrený čas venujte radšej vylihovaniu pri vodnej lagúne, športom priamo vo dvore alebo rodine. Veď, koniec koncov, projekt Čerešne living je najmä rodinné bývanie, čo potvrdzuje aj fakt, že byty si záujemcovia kupujú predovšetkým na vlastné bývanie.

Čerešne - dokonalý záŽItok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Čerešne living, PR)

Za projektom Čerešne living stojí developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Kolísky, Sokolská, Gansberg či MamaPapa, známy unikátnym prístupom k projektom a odvahe dovoliť klientom dotvoriť si finálnu podobu bývania. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy. 

www.ceresne.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu