Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Žihadielko je späť!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Lidl)

V lete vyrastie na Slovensku ďalších desať detských ihrísk Žihadielok. O tom kde, rozhodnú v hlasovaní ľudia.

Viac ako 4 milióny odovzdaných hlasov, 20 víťazných miest a 20 ihrísk v hodnote takmer 1,75 milióna eur. Taká je doterajšia bilancia projektu Žihadielko, ktorého tretí ročník sa oficiálne začína v pondelok 15. januára. O tom, kde Lidl v lete postaví ďalších desať ihrísk, rozhodnú v hlasovaní opäť ľudia. Možnosť zúčastniť sa dostali tentokrát aj víťazi z prvých dvoch ročníkov, ktorí sa stretnú v spoločnej kategórií.

„Žihadielko je projekt, ktorý spája – rodiny a dokonca celé mestá. Odozva za doterajšie dva ročníky bola mimoriadne pozitívna. Žihadielka sa nachádzajú v dvadsiatich mestách po celom Slovensku a deti sa na ne radi vracajú, trávia svoj voľný čas na čerstvom vzduchu spolu so svojimi rodičmi a priateľmi. Moderných a bezpečných ihrísk stále nie je v našich mestách dosť,  a preto opäť všetkých – veľkých i malých – pozývame do sveta Včielky Maje,“ povedal Matúš Gála, generálny riaditeľ spoločnosti Lidl Slovenská republika.

O ihriská budú súperiť mestá, a v prípade Bratislavy a Košíc aj mestské časti, v ktorých sa nachádza aspoň jedna predajňa Lidl. Do súťaže sa tentokrát mohli zapojiť aj víťazi z predošlých dvoch ročníkov. Celkovo bude 74 lokalít súperiť v piatich kategóriách – prvé štyri vznikli na základe počtu obyvateľov, piata pozostáva z víťazných miest a mestských častí z rokov 2016 a 2017. Hlasovanie bude prebiehať v rámci týchto kategórií, pričom ihrisko získajú vždy prvé dve lokality.

Hlasovanie verejnosti bude prebiehať na stránke www.zihadielko.sk od 15. januárado 28. februára 2018 (23:59:59). Jedinou podmienkou je registrácia na spomenutom webe. Užívateľ registráciu potvrdí overovacím kódom, ktorý mu bude zaslaný vo forme bezplatnej SMS na zadané mobilné telefónne číslo patriace operátorovi v rámci Slovenska. Každý registrovaný účastník bude môcť raz za 24 hodín označiť svojho favorita.Jeden hlas navyše je možné každý deň získať za zvládnutie jednoduchej online hry. Priebežné poradie bude zverejnené a (s výnimkou posledného týždňa) pravidelne aktualizované na stránke www.zihadielko.sk. Víťazi budú známi najneskôr 14. marca.

Na www.zihadielko.sk je k dispozícii na stiahnutie logo či rozhlasový spot k projektu, ako aj plagáty či posty na sociálne siete pripravené pre konkrétne mestá. Pre hlasujúcich sú pripravené aj prehľadné a zaujímavé štatistiky. Novinkou na stránke je každý týždeň nová „Vilkova výzva“, za splnenie ktorej môžu súťažiaci získať skvelé výhry pre deti.

Ihrisko Žihadielko je určené pre deti od 2 do 12 rokov. Jeho rozmer je 16 x 20 m a bude sa na ňom nachádzať osem herných prvkov. Ihrisko je rozdelené do dvoch zón podľa veku detí – 2 až 6 rokov a 6 až 12 rokov. Deti sa budú môcť zahrať na dvoch hradoch, pieskovisku, kolotoči, hojdačkách či prevažovadlách. Všetky herné prvky sa nesú vo veselých a hravých motívoch s podobizňami Včielky Maje a jej kamarátov. Na ihrisku sa budú nachádzať aj lavičky a stojan na bicykle. Hodnota jedného ihriska je 87 000 €.

Prehľad doterajších víťazov (zoradených abecedne)

2016: Banská Bystrica, Bratislava – Dúbravka, Dolný Kubín, Myjava, Pezinok, Sereď, Stropkov, Šahy, Šaľa, Vrbové

2017: Galanta, Handlová, Levice, Modra, Piešťany, Senica, Skalica, Trenčín, Trnava, Tvrdošín

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu