Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Volkswagen myslí na konkurenciu!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Volkswagen)

Nie, toto nie je bulvárny nadpis. Volkswagen na Vianoce naozaj poslal konkurenčným značkám sviatočnú výpravu s darčekmi. Celý príbeh nájdete na YouTube, kliknite na Volkswagen Slovensko.

Dúfame, že ste prežili krásne, veselé a pokojné Vianoce. Keďže sú to sviatky vzájomného porozumenia a priateľstva, Volkswagen sa v tomto duchu rozhodol  potešiť svoju konkurenciu.

Sedem statočných

V spolupráci s projektom Volkswagen TV, ktorý predstavuje internetovú televíziu pre mladých, sa Volkswagen rozhodol poslať niekoľkým konkurenčným značkám špeciálnu návštevu. Nejde pritom o žiadnu inscenáciu. Hlavná tvár VW TV, známy moderátor a tanečník Ondro Antálek, sa naozaj obliekol do kostýmu Santa Clausa, aby na Vianoce potešil nič netušiacich konkurentov Volkswagenu. Zobral so sebou ďalších šiestich urastených kamarátov. Sedem Santa Clausov je predsa viac, než jeden a takáto „prepadovka“ má väčšiu silu. O tom ale neskôr. Všetkých sedem urastených Santov si posadalo do auta (stačilo im jedno – sedemmiestny Volkswagen Tiguan Allspace) a vybrali sa k predajcom značiek Mazda, Toyota, Kia, Renault... Výsledok naozaj stojí za pozretie. Prezradíme vám, že sme iba ťažko zadržiavali smiech.

Vinšovačka na mieru

Pri návšteve jednotlivých predajní bol hlavný program odovzdávanie vecných darčekov, ale aj spevácky prednes sedemčlenného zboru špeciálne zloženej vinšovačky, ktorá je venovaná každej automobilke zvlášť. Tu bol niekto extrémne kreatívny, pretože z niektorých vinšov sme šli do kolien. Alebo to bolo samotným prednesom? Každopádne, chalani „to dali“ od srdca. Takýto nápad sme tu veru ešte nevideli. Je však veľmi pekné, že aj tvrdí konkurenti sa na seba dokážu pozrieť s nadhľadom a predviesť takéto milé, neškodné a vtipné gesto.

Volkswagen TV nekončí

Ak sa vám táto epizódka páčila, nájdite si Volkswagen TV na YouTube kanáli Volkswagenu Slovensko. Nájdete tam množstvo podobne „šialených“ videí, vrátane grilovania mäsa na motore či porovnávania ženy a trakčnej kontroly. Ondro Antálek je veselý a vtipný sprievodca svetom a životným štýlom obklopujúcim Volkswagen, takže veríme, že vás videá z dielne Volkswagen TV zaujmú.

Teraz Vám už iba želáme veselý Silvester a šťastný nový rok!

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu