Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Spolupracovník Michaela Jacksona už v stredu v Čadci!

PR článok Zobraziť galériu (3)

ČADCA - Spolupracovníci svetových speváckych hviezd vystúpia v Čadci. Už v stredu 20. decembra sa predstavia v Dome kultúry. V predaji sú posledné vstupenky. Trojica ich vlaňajších slovenských koncertov bola beznádejne vypredaná.

Minulú sobotu milo prekvapili divákov talkshow Petra Marcina Neskoro večer. Teraz mieria do Čadce. Speváci Natascha Wright a Alfred McCrary vystúpia už v stredu 20. decembra v Dome kultúry! Sprevádzať ich bude ženské komorné kvarteto La Speranza. Ich Vianočný koncert ponúknu divákom okrem kolied, gospelových piesní aj známe vianočné hity a piesne, na ktorých dvojica spolupracovala so slávnymi kolegami.

Natascha Wright v minulosti pôsobila ako členka populárnej tanečnej formácie La Bouche. S jej repertoárom je dodnes hosťom nemeckých celoštátnych staníc. Podieľala sa aj na nahrávkach projektov DJ Bobo a Haddaway. V rámci jej širokého hudobného záberu spolupracovala aj so spevákom Udom Jürgensom.

Jej umelecký a životný partner Alfred McCrary stál pri zrode viacerých nahrávok Michaela Jacksona a je spoluautorom niekoľkých jeho piesní. Aranžoval vokály a časť z nich aj sám naspieval v hite Heal The World. Okrem Jacksona spolupracoval s Rayom Charlesom, Stevie Wonderom, Dianou Ross či Eltonom Johnom..

           

Vstupenky na Vianočný koncert v Ges clube kúpite v sieti Predpredaj.sk.

Spolupracovník Michaela Jacksona už
Zobraziť galériu (3)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu