Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tip na vianočný darček, ktorým vyrazíte svojim blízkym dych: Noblesné klenoty očaria aj tých najnáročnejších!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: ALO diamonds)

Najčarovnejší čas v roku sa už neúprosne blíži, no mnohí ľudia ešte stále nevedia čím na Vianoce obdarujú svojich najbližších. Trblietavé diamanty či drahokamy nenechajú chladnou žiadnu ženu ani mužov, ktorí ocenia možnosť budúceho zhodnotenia. Inšpirujte sa šperkmi z klenotníckeho ateliéru ALO diamonds, kde si na svoje prídu aj tí najnáročnejší.

Krásnym klenotom s drahým kameňom každému zatajíte dych a zároveň bezpečne uložíte svoje financie a zhodnotíte ich. Vďaka vsadeným drahokamom, ktoré sú stále vzácnejšie, cena vášho klenotu v čase porastie a šperk každý rok získa na hodnote. Za niekoľko generácií sa môže dokonca stať rodinným dedičstvom a pokladom, ktorý dokáže zaistiť celú rodinu. Napríklad ceny niektorých farebných drahokamov, akými sú rubín, zafír, smaragd alebo paraíba turmalín, vzrástli za posledných 5 rokov o viac ako 100 %.

Trblietavé šperky s nadčasovým dizajnom

Pri drahých kameňoch platí pravidlo, čím vzácnejší, tým hodnotnejší. Výberom šperku vsadeného kameňmi s jedinečnými atribútmi, budete preto nielen originálni, ale zaistíte aj jeho budúce zhodnotenie. Dokonale čistý modrý diamant, ktorý je u klenotníkov najžiadanejší a v porovnaní s prvým štvrťrokom tohto roku vzrástla jeho cena až o 0,8 %, vzbudí väčšiu pozornosť ako bezfarebný, či žltý. Zároveň vám zaručí lepšie zhodnotenie bezfarebný žltý kameň ako drahokam rovnakej farby s inklúziou. Okrem jedinečnosti preto požadujte hlavne vysokú kvalitu.

Výnimočný dar, ktorého hodnota rastie

V ALO diamonds si môžete zaobstarať klenoty so vzácnymi kameňmi, ktoré sa vyberajú podľa najprísnejších medzinárodných štandardov. Kvalitný investičný šperk je nielen hodnotný dar, ale aj veľmi stabilná investícia. Doprajte vašim milovaným neopísateľný pocit z nehynúceho šperku na najkrajšie sviatky v roku - Vianoce. Nehovoríme však o závratných sumách. Hovoríme o šperku, ktorým sa Vianoce u vás doma stanú nezabudnuteľnými, no zároveň ním vyriešite dilemu, čo s peniazmi, ktoré nechcete mať v banke. „Táto forma investície odoláva ekonomickým  krízam. Význam a hodnota drahých kameňov dnes rastie, čo potvrdzujú aj naši klienti, ktorí si šperky kupujú čoraz častejšie práve s dôrazom na ich investičný potenciál,“ vysvetľuje Alojz Ryšavý, klenotník a majiteľ ALO diamonds, ktorý sa predajom diamantových šperkov zaoberá už dvadsať rokov. „A ak takouto rozumnou investíciou viete zároveň urobiť milovanému človeku radosť, ťažko hľadať lepší darček pod vianočný stromček,“ dodáva známy odborník.

Viac informácii o značke ALO diamonds a kolekciách šperkov nájdete na www.alo.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu