Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vylaďte si večer presne podľa svojich predstáv

PR článok

Poznáte to: V práci ste sa mohli pretrhnúť a pri večernom nákupe v obchode ste od únavy ledva dokázali rozlúštiť cenovky. Nechcete už nič riešiť, len si pokojne sadnúť na gauč a dopriať si svoj obľúbený program. Pátranie netrvá príliš dlho - určite ho nájdete v prvej desiatke staníc, ktoré máte predvolené na ovládači.

Čas sú peniaze

A platí to aj naopak. Viac než kedykoľvek predtým je pre nás prioritou zmysluplne tráviť voľné chvíle a nestrácať čas neustálym hľadaním. Pár dobrých priateľov, šesť obľúbených tričiek, v ktorých sa cítime perfektne, niekoľko vyskúšaných receptov, ktoré zaručene uspokoja prázdny žalúdok.

A čo s načatým večerom? Možno aj vy máte k dispozícii sto či viac TV staníc a tiež neodbytný pocit, že o ich programoch nemáte žiadnu predstavu. A zriedkakedy máte chuť to zisťovať. Spomeniete si na ne až pri platení účtov. Väčšina z nás má desať až dvadsať obľúbených staníc a ostatným nevenuje pozornosť. Viete, aký kanál máte na čísle 78? Skúste si ho naladiť a spomenúť si, kedy ste naposledy sledovali koleso šťastia v taliančine.  

Možno vás to štve a v novom roku by ste radi čo-to ušetrili. Zoškrtali pár menej dôležitých položiek a sústredili sa na to, čo vás naozaj baví a čo pravidelne využívate. Presne toto vám ponúka plustelka.sk

TV programy ušité na mieru

Sledujete a platíte len to, čo máte najradšej a čomu skutočne rozumiete. Vyladená skladba programov, namixovaná pre každého člena vašej rodiny. Či už máte slabosť pre filmy, dokumenty alebo každodenne sledujete športové prenosy. Často si púšťate hudobný kanál a nedokážete odtrhnúť deti od rozprávok? Aj v tom prípade si so službou plustelka.sk prídete na svoje. Rýchlo nájdete výborný film či seriál bez nutnosti prepínať stovky kanálov. 

Nechcete, aby vám niečo ušlo, zatiaľ čo varíte večeru pre svojich blízkych? Vysielanie cez anténu vám umožní pohodlne pridať ďalší televízor v kuchyni či detskej izbe.

Plustelka prináša okrem voľného vysielania štandardných programov bez poplatkov aj balík 20 najobľúbenejších kanálov. Ak si ho objednáte teraz s viazanosťou iba na 1 rok, bude vás stáť len 2,99 EUR mesačne. Akciová cena s 50% zľavou platí do konca roka 2017. Zjednodušte si život a zbytočne sledovanie televízie nepreplácajte. Veď na čo platiť za to, čo nevyužívate?

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu