Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kona definuje voľnosť, vy definujete nový model Kona

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Hyundai Slovensko)

Preferujete auto s prijateľnou spotrebou, či radšej SUV do hôr na oslobodzujúce víkendy? A čo tak crossover, ktorý zvláda oboje?

Neobmedzujte sa a zažite skutočnú voľnosť. S crossoverom Kona je povolené všetko. Uvoľnite sa, nadýchnite sa čerstvého horského vzduchu, objavte nepoznané kúty Slovenska alebo si spravte z mesta svoje ihrisko.

Vyberte sa za neprebádaným

Možnosti mesta končia tam, kde začína vaša túžba po nepoznanej prírode. Chýbajú vám horské štíty či prechádzky lesmi? Hyundai Kona nebol nikdy stvorený len na krátke pragmatické cesty do práce a naspäť.

Doprajte si voľnosť a vydajte sa za neznámym. S týmto crossoverom nie je žiadna cesta príliš neprístupná. Stačí jeden krátky víkendový výlet za hranice mestskej betónovej scenérie a z neplánovaných dobrodružstiev sa stane príjemná rutina.

Spoznáte miesta, aké sa vám doteraz len kopili v to-do listoch, a zažijete výhľady, o ktorých ste si mysleli, že existujú len na Instagrame travel bloggerov. Zatúlate sa na cesty, ktoré ostali stále neprebádané.

Kona definuje voľnosť, vy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hyundai Slovensko)

V meste ako doma

Výlety do prírody môžu byť príjemným únikom z každodennej reality. Čo však s nástrahami rušného mesta?

Aj s tými najmenšími SUV musia vodiči denne hrať obľúbenú veľkomestskú hru – opakované krúženie v centre a hľadanie dostatočne veľkého parkovacieho miesta.

Stačilo. Kona je predsa v meste ako doma – kam ho postavíte, tam vás počká. A vďaka jedinečnému dizajnu vynikne aj medzi stovkami áut. Ak chcete vystúpiť z davu, prišli ste správne.

Kona definuje voľnosť, vy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hyundai Slovensko)

Jasné rozhodnutie

Vaše možnosti by nemali byť definované obmedzeniami auta. S týmto modelom si vy sami definujete, kam sa vyberiete a ako budú vyzerať vaše spoločné cesty.

V súboji auto do mesta vs. SUV si predsa nemusíte vyberať stranu. Môžete si vybrať auto, ktoré spája to najlepšie z oboch. Prispôsobí sa vám, nech túžite po akejkoľvek destinácii.

Hory aj mesto. Ďaleké cesty aj 5-minútové zachádzky. Vo vašich predstavách, alebo aj naživo pri testovacej jazde. Spoznajte to najlepšie z crossoveru Kona priamo v teréne. Neváhajte kontaktovať vášho najbližšieho predajcu Hyundai a vydajte sa za dobrodružstvom ešte dnes.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu