Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Natalie Imbruglia príde do Trenčína!

PR článok Zobraziť galériu (2)

Austrálska speváčka, skladateľka, herečka a modelka Natalie Imbruglia zaspieva už v utorok 28. novembra v trenčianskom Piano Clube. Po druhýkrát budeme mať u nás možnosť zažiť koncert známej speváčky so sprievodnou skupinou.

Piesne Natalie poznáme z vysielania snáď všetkých slovenských rozhlasových staníc. Na najvyššie priečky svetových hitparád ju katapultoval singel Torn v roku 1997, vďaka ktorému predala viac ako 7 miliónov kusov debutu Left of the Middle. Album sa objavil v predaji 25. novembra, čiže práve včera uplynulo dvadsať rokov od jeho vydania.

Piesne Natalie Imbruglia sú slovenskému publiku známe hlavne z médií. Stačí si spomenúť na množstvo vydarených hitov ako napríklad Big Mistake, Smoke, That Day, Wrong Impression, Shiver a tiež vydarené aktuálne covery mužských umelcov vydané na albume Male (2015) spracované žensky, elegantne a s veľkým nadhľadom do štýlových akustických verzií (napr. Instant Crush od Daft Punk, Cannonball Damiena Ricea, Friday I´m in Love od The Cure či Only Love Can Break Your Heart Neila Younga). Jej zatiaľ jediný koncert na Slovensku sa uskutočnil v Bratislave pred dvanástimi rokmi. V utorok 28. novembra Natalie vystúpi so svojou skupinou v trenčianskom Piano Clube, v príjemnom priestore s kvalitnou akustikou, a odohrá svoj aktuálny koncertný program.

Speváčka Natalie Imbruglia príde
Zobraziť galériu (2)

Natalie Imbruglia doteraz vydala 5 rádových albumov a jednu výberovku singlov. Je známa svojou pracovitosťou vo viacerých umeleckých oblastiach. V mladosti začínala hereckú kariéru v seriáli Neighbours, neskôr hrala v niekoľkých filmoch (napr. Johnny English a Underdogs). Vďaka pôsobivému zjavu sa dostala do televíznych reklám známej kozmetickej značky.

Okrem umenia sa venuje charite, je označovaná za aktívnu filantropku.

Vstupenky kúpite v sieti PREDPREDAJ.SK.

Natalie Imbruglia LIVE

28.11.2017, Trenčín, Piano Club, 20:00 hod.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu