Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Útek zvierat zo ZOO. Toto tu ešte nebolo!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: predpredaj.sk)

Problém s voľne pohybujúcimi sa nebezpečnými medveďmi, pri obydliach obyvateľov nemajú evidentne iba vo Vysokých Tatrách. Najnovšie sa v českých mestách objavujú už aj exotické zvieratá. Čaká to aj nás? Na čo sa ešte máme aj my, Slováci pripraviť okrem prichádzajúcej zimy a mrazov?

Je to potvrdené. Už v niekoľkých českých mestách boli zaznamenané úteky zvierat zo ZOO. Do dnešného dňa už tisíce ľudí malo možnosť vidieť naživo lemura, žirafu, zebru, šimpanza, hrocha a tučniaky. Čo robiť v takejto situácii? Príde to aj k nám? Pýtali sme sa zodpovedných. Odpoveď bola jednoznačná, po Čechách je to už o pár dní aj u nás. Nemusíme sa však báť! Práve naopak. Za všetkým je totiž veľkolepá muzikálová show Madagaskar.

Samotný príbeh verne kopíruje na celom svete známe osudy zvieracích kamarátov z newyorskej zoologickej záhrady, ktorí sa vydajú na ďalekú cestu, takže mu veľmi dobre porozumejú aj najmenší diváci.

Útek zvierat zo ZOO.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Organizátorka Silvia Nemčovičová: "Muzikál je po prvýkrát preložený do češtiny, ktorej veľmi dobre rozumejú aj naše deti, nudiť sa však nebudú ani ich rodičia - autori sa veľmi vtipne pohrali s textami, takže o zábavu bude mať postarané celá rodina."

Súčasťou pestrofarebnej výpravnej scény zaberajúcej plochu 360m2 je aj trampolína a prepadlisko, nechýbajú šmýkalky, hrazdy, lezecké steny, či vysoké palmy. Počas 70 minút trvajúceho muzikálu sa pódium zmení z newyorskej Zoo na Antarktídu, palubu lode, ale aj ostrov Madagaskar. Na tejto show sa nenudia ani malí ani veľkí...

Útek zvierat zo ZOO.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Madagaskar - muzikálové dobrodružstvo môžete vidieť už o pár dní -  24.novembra v Steel Aréne Košice a 26.novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave vo dvoch  po sebe nasledujúcich predstaveniach o 14:00hod.  a 17:00hod. 

Na všetky deti sa už teraz tešia známe filmové postavičky: lev Alex, zebra Marty, žirafa Melman, hrošica Glória, kráľ Jelimán, jeho radca Maurice, roztomilý lemur Mort a samozrejme neodmysliteľní tučniaci z Madagaskaru - Rico, Vojín, Kowalski a veliteľ Skipper...

Vstupenky v sieti Predpredaj.sk v cenách od 15,00 €.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu