Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stretnú sa Google, Facebook, YouTube, LinkedIn, Uber a Spotify na Slovensku... a nie je to vtip!

Digital RULEZZ 2017 PR článok
Digital RULEZZ 2017 (Zdroj: Digital RULEZZ 2017 )

Môžete ich totiž osobne stretnúť už 29. novembra na najväčšej konferencii o digitálnom marketingu na Slovensku Digital RULEZZ 2017 s podtitulom Adapt or DIE!

Lepšie by to ani samotný Charles Darwin nepovedal. A hoci jeho evolučnú teóriu dodnes s obľubou spochybňujú, fakt, že sa vyvíja digitálny svet, je neodškriepiteľný. Prežijú len tí, čo si nechajú myseľ otvorenú a prispôsobia sa.

Quo vadis, homo digitalis?
Homo digitalis  je tvor náročný. Nemá čas ani chuť zaoberať sa nezaujímavým obsahom. A zaujať ho je stále ťažšie, čo potvrdí nejeden usilovný marketér.

Svoje o tom vie aj viac ako 40 renomovaných spíkrov z oblasti marketingu, ktorí zastupujú také významné domáce a svetové firmy, ako Google, LinkedIn, YouTube, Facebook, Spotify, Uber, Wavemaker, Thinkmodo, Strossle a mnoho ďalších. Že patria medzi absolútnu špičku, dosvedčia milióny spokojných zákazníkov. Najviac však istotne poteší fakt, že sú ochotní sa o svoje know how podeliť.

Trendy, prieskumy, prípadové štúdie, inšpirácie, inovácie, nástroje a technológie – to všetko a ešte viac nájdete 29. novembra 2017 v hoteli DoubleTree by Hilton.

Program je rozdelený do štyroch sál. Hlavná sála ponúkne prednášky a v troch vedľajších miestnostiach budú pripravené workshopy. Konferenciu si tak môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv a pozornosť zamerať najmä to, čo považujete za najužitočnejšie a najpodnetnejšie pre vašu prácu.

Čerešničkou na torte je afterparty, kde budete môcť naplno rozbaliť svoje networkingové úmysly. Nové kontakty sa vždy zídu!

Ak vám teda dnešný homo digitalis chvíľami nedá spať,  neváhajte už ani minútu a zarezervujte si svoje miesto hneď teraz. Táto konferencia totiž patrí do povinnej výbavy všetkých marketérov, ktorí sa rozhodli prežiť.

POZOR! V ponuke sú posledné lístky + stále platný bonus: Pri kúpe viacerých lístkov máte druhý a každý ďalší za polovicu.

Mimochodom... Viete, ako sa povie Digital RULEZZ po čínsky?

Ťahamatam.

- Reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu