Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sú peniaze silnejšie ako pravé priateľstvo?

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pssp)

Život nám do cesty niekedy prinesie momenty, s ktorými nepočítame a chtiac-nechtiac sa so vzniknutou situáciou musíme popasovať. Obzvlášť v oblasti financií sa občas dostaneme do ťažkostí, z ktorých je jediným východiskom pôžička. A pokiaľ sa problémy hromadia, postupne pribudne ďalšia a zrazu sa ocitneme v bludnom kruhu, z ktorého bez pomoci niet úniku.

Je to práve ťaživá finančná situácia, ktorá trápi čoraz viac domácností, ale i jednotlivcov a spoločností a hromadenie dlhov neraz vedie k exekúcii, v najhoršom prípade až k strate vlastného bývania. Azda najčastejším riešením, po akom Slováci siahajú, je pôžička vyššej hodnoty, ktorá by dokázala splatiť tie predošlé. Prirodzene, táto možnosť je lákavá, avšak problémy nerieši. Ak neviete, ako vystúpiť z kolobehu dlžôb, sme tu pre vás!

Prvá solidárna spoločnosť, s.r.o. pomôže tam, kde sú banky či známosti prikrátke. Máme bohaté skúsenosti s riešením finančných problémov mladých i starších, postaráme sa o to, aby ste sa zbavili dlhov a pôžičiek a mohli si opäť užívať život plnými dúškami.

„Vaše dlhy, naše starosti“

Čo u nás nájdete?

- oddlženie nehnuteľnosti s doživotným právom užívania až do výšky 100% hodnoty danej nehnuteľnosti

- výkup bytu, domu či inej nehnuteľnosti s možnosťou jej ďalšieho užívania a prípadným spätným odkúpením

- poradenstvo celkom zdarma 24/7

Naše dlhoročné znalosti a skúsenosti z oblasti bankovníctva a financií sú garanciou toho, že k svojim klientom pristupujeme maximálne profesionálne, vždy individuálne a so všetkou vážnosťou a spoločným úsilím sa snažíme nájsť tie najschodnejšie riešenia, ktoré vám vrátia úsmev a spokojnosť. Ponúkame komplexnú finančnú starostlivosť o klienta vrátane právneho poradenstva, pričom všetky právne úkony sú realizované pod dohľadom notára, takže vaše obavy pokojne pustite z hlavy!

Pamätajte, že v ťažkých chvíľach nie ste sami, hoci na prvý pohľad sa to tak javí. Stojíme pri vás, podáme vám pomocnú ruku a vyvedieme vás z nekonečného kolotoča dlhov a exekúcií. 

Tím Prvej solidárnej spoločnosti, s.r.o

- reklamný článok -

 

Viac o téme: S.r.o.Prvá solidárna spoločnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu