Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kolísky ponúkajú nadštandard, ktorý len tak nenájdete

PR článok Zobraziť galériu (5)

Ponuka bývania rastie a developeri sa snažia osloviť zákazníka rôznymi spôsobmi. Medzi tými, ktorí sa odlišujú od priemeru a poskytujú zákazníkovi viac, sú autori projektu Kolísky. Tie vsadili na atraktívny nadštandard v cene bytu. Kto by dnes nechcel mať v novom byte vysoko odolné podlahy, moderné a šetrné kúrenie alebo dizajnovú kúpeľňu?

V bratislavskej lokalite Pod vŕškami nájdete rôzne možnosti na bývanie, no autori projektu Kolísky sa v úprimnej snahe priniesť do Záhorskej Bystrice niečo výnimočné oslobodili od kompromisov. Drevené podlahy, podlahové kúrenie, špičková sanitaVilleroy&Boch, to je len malá ukážka nadštandarduvo výnimočnom projekte Kolísky

Kolísky ponúkajú nadštandard, ktorý
Zobraziť galériu (5)

Nadštandard v cene bytu, ktorý ponúkajú svojim klientom, sprevádzajú značky svetovej kvality. Dopriať si kúpeľ vo vani pochádzajúcej z rodinnej nemeckej firmy Bette alebo mať kúpeľňu podpísanú takmer 300-ročnou tradíciou značky Villeroy&Boch nemôže len tak hocikto. Klienti Kolísok áno. Veľké áno patrí aj stropnému chladeniu, podlahovému kúreniu alebo dokonca krbu. Veľké áno patrí kvalitnej slovenskej drevenej podlahe či značkovým dverám rôznych dekorov – od konzervatívnych až po štýlové. Kolísky skrátka predstavujú akúsi metaforu starej známej frázy – nie som tak bohatý, aby som si kupoval lacné veci. 

Kolísky ponúkajú nadštandard, ktorý
Zobraziť galériu (5)

Kolísky ponúkajú nadštandard, ktorý
Zobraziť galériu (5)

Výnimočnosť projektu nespočíva len v nadštandarde. V Kolískach si klienti môžu slobodne upravovať vnútorné dispozície. Ak teda spojíme atraktívnu lokalitu, špičkový nadštandard, výnimočnú flexibilitu, vybavenie pre obyvateľov v podobe komunitných záhrad či športovísk, dostaneme bývanie, ktoré nielenže vyčnieva z radu, ale najmä dáva priestor vašej slobode.

Kolísky ponúkajú nadštandard, ktorý
Zobraziť galériu (5)

Za projektom Kolísky stojí developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Čerešne, Sokolská či MamaPapa a známy unikátnym prístupom k projektom a odvahou dovoliť klientom dotvoriť si finálnu podobu bývania. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy.

www.kolisky.sk

-Reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu