Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Neviete, čo sa na ceste pritrafí, no viete sa na to pripraviť

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Wustenrot)

Motoristi sú takmer denne svedkami rôznych dopravných kolízií. Nie vždy so šťastným koncom... „Lepšie raz zažiť, ako stokrát počuť“ neplatí vždy. Občas je lepšie byť poistený a nemusieť si nárokovať poistné plnenie, než naopak – byť účastníkom dopravnej nehody a náhradu škody musieť hradiť z vlastného.

Jazdu si užite, starosti prenechajte iným – vo Wüstenrote dojednáte poistenie pre autá, motocykle, štvorkolky aj prívesy, a to s viacerými výhodami: výška poistného len podľa výkonu motora a vekovej kategórie klienta (do 25 a od 26 rokov), vernostné zľavy, bonus 5 % za bezškodový priebeh, poistenie prívesu (až do hmotno­sti 3,5 t) len za 9 €/rok a k tomu zdarma nonstop asistenčné služby, ktoré sa vzťahujú na vodiča aj osoby prepravované vo vozidle.

Neviete, čo sa na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Wustenrot)

PZP je základ – povinné zmluvné poistenie je poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou vášho vozidla iným osobám na zdraví a majetku. Nemalo by chýbať žiadnemu motoristovi. Cenu PZP každý ľahko zistí vďaka kalkulačke priamo na stránke www.wuestenrot.sk, kde si poistenie môže hneď aj uzavrieť. Ponuka platí aj pre motocykle.

Neviete, čo sa na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Wustenrot)

Doklad o uzavretí PZP, tzv. bielu kartu (mimo SR zelenú kartu) je potrebné vždy nosiť so sebou. Kto PZP nemá alebo mu zaniklo pre neplatenie poistného, riskuje pokutu až do 3 319 eur. To už je suma, za ktorú by ste si mohli dopriať radšej výlet alebo niečo do motoristickej výbavy...

K zákonnému poisteniu je možné zvoliť si aj užitočné pripoistenia:

  • úrazové pripoistenie (osôb prepravovaných poisteným vozidlom alebo osôb prepravovaných vo vozidle vedenom poistenou osobou) pre prípad trvalých následkov v dôsledku úrazu a smrti spôsobenej úrazom,
  • pripoistenie právnej ochrany auta a vodiča (v trestnom, priestupkovom a správnom práve a pri náhrade škody), vrátane nonstop linky právneho poradenstva,
  • pripoistenie skiel motorového vozidla.
 

Spoločnosť Wüstenrot upozorňuje na nutnosť povinného zmluvného poistenia aj jesennou online kampaňou „PZP pre lepšie šoférske vzťahy“. Motoristom pripomína, aby sa aj v nepríjemných situáciách, ktoré ich môžu na cestách postretnúť, správali ako džentlmeni a dámy.

Nezabudnite vy možno jazdíte bezpečne, ale nemáte pod kontrolou iných účastníkov cestnej premávky, ani počasie... Rýchla pomoc môže prísť vhod.

www.wuestenrot.sk, www.slusnysofer.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu