Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

OVOCNÉ SADY Trnávka: Ako stvorené pre rodinu

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Spomínate si na svoje detstvo? Lietali sme po vonku, patrili nám všetky ihriská, vedeli sme vyliezť snáď na každý strom. Trávili sme čas aktívne. Podvedome možno stále takéto zákutia vyhľadávame aj pre svoje bývanie. Aj v súčasnosti sa dajú nájsť miesta, ktoré aktívny oddych pre deti, ale aj pre dospelých ponúkajú. V bratislavskej Trnávke pripravuje J&T REAL ESTATE štvrť OVOCNÉ SADY, ktorá chce ponúknuť bývanie na mieste, kde je všetko, po čom aktívni ľudia túžia.

Prihláste sa na odber noviniek na stránke  www.ovocnesady.sk

Ako vyplniť čas deťom? Aktivitami najlepšie hneď pod oknami nového bytu

Lezenie

Na mieste, kde v najbližších rokoch vyrastie nová štvrť OVOCNÉ SADY v Trnávke, sa môžete už dnes vrhnúť do viacerých športových aktivít. Neďaleko situovaná lezecká stena K2 je príjemným spestrením náročného týždňa a pri hľadaní ciest ako zdolať vrchol, pustíte z hlavy všetky starosti. Duševná očista v spojení s naozaj aktívnym tréningom – túto kombináciu treba zažiť!

Detský svet

Deti určite zaujme najväčšie detské centrum Kids House. Na ploche viac ako 1500 m2 je pre ne prichystané množstvo očarujúcich atrakcií. Detské ihriská sú rozdelené na rôzne časti pre menšie aj väčšie deti. Môžete si vybrať kolektívne športy alebo sa vyšplhať na obrovský ľadovec a šmyknúť sa z neho. Sánkovať sa dá v Kids House celoročne. Na umelej tráve sa môžu deti spúšťať po trati, ktorá prechádza dvomi poschodiami detského centra. Najmenších určite potešia hrady na skákanie, či preliezačky končiace vo farebných guľôčkach.

Voda

Ak ste vodný živel, blízkosť jazera Zlaté piesky je na nezaplatenie. Je už len na vás či si zaplávate, požičiate kajak, paddleboard alebo skúsite adrenalín na vodných lyžiach či wakeboarde. Ani opaľovanie na brehu či zimné korčuľovanie na zamrznutej ploche nie sú na zahodenie.

Trampolíny

Trochu endorfínov môžete vyplaviť aj v neďalekej Jump Arene. Okrem bežných trampolín sa tu nachádzajú obrovské trampolínové ihriská na vybíjanú, jump basketbal, skoky z veže do penových kociek alebo balans na lane. Bežná trampolína vás po takomto zážitku už ani nebude baviť!

Centrálny park pod oknami

Zaspomínajte si na svoje detstvo. Tiež ste sa radi hrali na ihrisku medzi domami? Najväčšie kamarátstva vznikli predsa práve tam. OVOCNÉ SADY počítajú s ihriskom obklopeným okrasnými ovocnými stromami s preliezačkami, ktoré potešia každú detskú dušu. A rodičia sa môžu spokojne venovať napríklad grilovaniu so susedmi. Sveta žiť! Viete si to predstaviť?

Hľadajte bývanie, ktoré vám spríjemní život

Nastávajúce mamičky sú pri výbere bytu obzvlášť senzitívne na témy týkajúce sa budúceho prírastku a tak logicky, vedome aj podvedome hľadajú možnosti, kde sa dá kočíkovať, ako ďaleko je ihrisko a ako je zariadené. Dôležitá je tiež dostupnosť obchodov a služieb. Toto všetko ponúka časť Trnávky, v ktorej má vyrásť nová štvrť ako stvorená pre rodiny a mladých. Pohodlné bývanie, dostupná cena, racionálne a prakticky riešené dispozície bytov, škôlka pod oknami, obchodné centrá na skok a výborné dopravné napojenie. Jednoducho všetko poruke.

Ruku na srdce. Mať útulný byt, mať kde zaparkovať svoje auto, prísť domov k spokojnej rodine, počúvať zážitky detí, ako sa dobre zahrali s kamarátmi na blízkom ihrisku, ako je fajn vyraziť k vode a navštíviť blízke jazero, či vydať sa na lezeckú stenu a užiť si adrenalín. Nakúpiť, posedieť v kaviarni s kamarátmi. Kto by nechcel?

Prihláste sa na odber noviniek na stránke  www.ovocnesady.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu