Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

OVOCNÉ SADY Trnávka: Konečne dostupné bývanie!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: J&T REAL ESTATE)

Nová obytná štvrť pre mladých a rodiny

V bratislavskej Trnávke pripravuje spoločnosť J&T REAL ESTATE  novú obytnú štvrť, ktorá ponúkne mladým ľuďom a rodinám výborné možnosti pre šport, relax a príjemné trávenie času. Veľkým plusom budú byty za dobrú cenu, centrálny park medzi domami a obchodné centrá v dosahu 5 minút. V Bratislave tak konečne vznikne skutočne dostupné bývanie pre mladých ľudí.

Za minútu na cvičení a v detskom centre, za 5 minút pri jazere

OVOCNÉ SADY majú perfektnú polohu. Nájdete tu najsilnejšie bratislavské lákadlá, pokiaľ ide o trávenie voľného času. Najväčšie detské centrum KidsHouse, Aircraft/Jump Aréna, lezecká stena K2 a jazero Zlaté piesky sú doslova na skok.

Keď si kúpite byt v Ovocných sadoch, nebudete mať problém nájsť si čas na cvičenie či tanec alebo odniesť deti do detského centra. Všetko totiž nájdete takmer pod oknami nového bytu. Blízkosť nákupných centier Avion Shopping Park, Ikea, Pharos či Korzo taktiež nie je na škodu. Netreba štartovať auto, stačí sadnúť na bicykel alebo dať si fajn prechádzku.

Štvrť pre aktívnych ľudí

Ďalším benefitom OVOCNÝCH SADOV je vybavenosť novej štvrte. Centrálny park s plochou 6 200 m2 prinesie nielen detské ihrisko, ale aj priestory na spoločné trávenie času. Architekti naplánovali pri preliezačkách a hojdačkách aj praktickú výbavu ako sú pitná fontána, tienené plochy a lavičky. Rodičia určite ocenia areál novej škôlky na prízemí jedného z domov a všetci dospelí priestor na grilovanie.

Cenovo dostupné byty pre mladých

OVOCNÉ SADY to je bývanie za výborné ceny vďaka funkčnej architektúre z kvalitných materiálov a zameraniu na menšie byty. Tých 2-izbových bude v celom projekte väčšina (takmer 500 z celkového počtu 1030).

„Dostupné bývanie pre mladých ľudí v Bratislave veľmi chýba. Preto sme sa pri OVOCNÝCH SADOCH zamerali špeciálne na nich. Myslím si, že práve OVOCNÉ SADY môžu pomôcť mnohým získať prvé vlastné bývanie v Bratislave,“  hovorí výkonný riaditeľ J&T REAL ESTATE Pavel Pelikán.

MHD i výjazd na diaľnicu

OVOCNÉ SADY sú skvelá voľba aj pre ľudí, ktorí veľa cestujú. Nespornou pridanou hodnotou novej štvrte bude dopravná dostupnosť. V blízkosti je diaľničný obchvat a samozrejmosťou je napojenie na mestskú hromadnú dopravu.

Ak sa o bývaní v Ovocných sadoch chcete dozvedieť viac, kliknite na www.ovocnesady.sk a prihláste sa na odber noviniek. 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu