Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Erotický horoskop. Ktoré znamenie je s vami najviac kompatibilné?

PR článok

Ak sa zaujímate o astrológiu, určite ste si už kládli otázku, aké znamenie sa k vám najlepšie hodí. Každé znamenie zverokruhu je niečím špecifické a erotický horoskop je skutočne pestrý. Čo poviete – sedí to na aj vás?

Erotický horoskop – takto sa najradšej milujú jednotlivé znamenia

Kozorožec

Kozorožci majú silné libido, sú vášniví a vyhľadávajú zmyselné pôžitky. Najväčšiu radosť im robí, keď môžu uspokojovať svoju polovičku orálne.

Ideálny partner: Býk, Rak, Kozorožec, Panna

Vodnár

Títo nekonvenční milenci radi skúšajú nové polohy a zbožňujú experimentovanie. Dokážu sa dokonale uvoľniť a vniesť do intímneho vzťahu veľkú dávku kreativity.

Ideálny partner: Strelec, Vodnár, Blíženci, Panna

Ryby

Ryby sú veľmi emocionálne znamenie a vedia oceniť romantiku. Uprednostňujú dlhú predohru a jemné, pomalé milovanie.

Ideálny partner: Škorpión, Rak, Panna, Váhy

Baran

Aktívni dobyvatelia a pôžitkári – takí sú ľudia narodení v znamení Barana. Potrebujú partnera, ktorý je otvorený skúšaniu nových vecí a dokáže uspokojiť ich apetít.

Ideálny partner: Lev, Váhy, Blíženci, Škorpión

Býk

Býci vnímajú milovanie skutočne všetkými zmyslami – potrpia si na adekvátne prostredie, hudbu, intímne osvetlenie a vôňu. Vonné sviečky s arómou ruže alebo kvalitný afrodiziakálny parfum urobia svoje.

Ideálny partner: Škorpión, Rak, Panna, Kozorožec

Blíženci

Blíženci sú dobrodružní a obľubujú sex na netradičných miestach – v aute, vo vlaku, v prírode… Milujú flirt a vynikajú v ňom, dokážu dokonale zvádzať slovom.

Ideálny partner: Baran, Blíženci, Strelec, Vodnár

Rak

Intuitívni Raci sa vedia naladiť na partnera a odhaliť jeho tajné priania skôr než otvorí ústa. Najradšej majú sex v známom prostredí, doma. Nesmie pritom chýbať romantika, napríklad vonný kúpeľ či spálňa, obložená sviečkami.

Ideálny partner: Býk, Lev, Kozorožec, Ryby

Lev

Šarmantní, vášniví, živočíšni a dominantní – takí sú ľudia, narodení v znamení Leva. Do milovania vkladajú celú svoju osobnosť. Pred prelietavými vzťahmi uprednostňujú vernosť jednej osobe.

Ideálny partner: Škorpión, Baran, Strelec, Lev

Panna

Navonok trochu chladné a ostýchavé, pod povrchom plné emócií, Panny si starostlivo vyberajú partnera, s ktorým zažívajú hlboké milostné spojenie. Obľubujú tantrický sex.

Ideálny partner: Býk, Váhy, Ryby, Kozorožec

Váhy

Citlivé Váhy si dávajú záležať na dlhej predohre a kvalitnej dohre v objatí. Sú hravé a s obľubou skúšajú nové polohy z Kámasútry.

Ideálny partner: Baran, Blíženci, Lev, Strelec

Škorpión

Škorpióni sú mimoriadne sexuálne znamenie a nechýba im štipka tajomnosti. Milujú sexuálne hračky a posteľné hry, v ktorých sa strieda dominantná úloha so submisívnou.

Ideálny partner: Býk, Lev, Škorpión, Ryby

Strelec

Spontánni Strelci si radi vychutnávajú sex aj mimo spálne a nepohrdnú dobrou rýchlovkou. Sú šarmantní a pozorní, radi skúšajú nekonvenčné veci.

Ideálny partner: Lev, Baran, Blíženci, Vodnár

Bez ohľadu na to, k akému znameniu sa hlási vaša polovička vedzte, že erotický horoskop nie je všetko a podstatné je to, čo k sebe navzájom cítite. Ak sa do vášho intímneho vzťahu vkradla rutina a túžite po jeho ozvláštnení, odporúčame vám vyskúšať napríklad prírodné afrodiziaká na báze Kotvičníka zemného, vďaka ktorým si vychutnáte dlhšie a vzrušujúcejšie milovanie.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu