Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žreb jej otvoril cestu k speváckej kariére!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Každú druhú nedeľu, pár minút po 17:00, sa už celý rok z televíznych obrazoviek ohlasuje moderátor Andrej Bičan, aby bol spolu s vami svedkom skvelých výhier a veľkých životných zmien. Relácia Hra o Niké nemá na Slovensku obdobu. Pred dvoma týždňami zmenila výhrou 77 200 eur život čerstvému dôchodcovi Petrovi a už túto nedeľu splní sen jednej z bývalých hráčok.

Prišla, zaspievala a zmenila si život

Spieva od troch rokov a vydržalo jej to dodnes. Stať sa profesionálnou speváčkou však vôbec nie je jednoduché. Simona (29) z Liptovských Sliačov si svoj detský sen splní celkom nečakanou cestou. Na začiatku bol žreb. „Videla som v televízii moju známu, ktorá sa do Hry o Niké dostala až dvakrát, tak som si kúpila žreb aj ja,“ zaspomínala si Simona, ktorú vyžrebovali a začiatkom leta sa ocitla v televíznom štúdiu. Vyhrala síce len niečo vyše 1 000 eur, pri svojom odchode zo scény však zaspievala ľudovku „Tota Heľpa!“. Tvorcov relácie oslovila natoľko, že sa jej rozhodli dať šancu v roli speváčky Hry o Niké.

Uplatní sa v šoubiznise?

Telefonát s lukratívnou ponukou prišiel len pár dní po Simoninej účasti v Hre o Niké. Mladá Liptáčka neváhala ani na okamih: „Spievam od malička a dodnes sa venujem najmä folklórnemu spevu. Trénujem aj štyrikrát do týždňa, spev je jednoducho môj život,“ vyznala sa Simona. Kým doposiaľ účinkovala len na rôznych lokálnych podujatiach, Hra o Niké jej poskytuje oveľa širšie možnosti:  „Je to veľká príležitosť, bola som v šoku, už keď ma vyžrebovali, toto je ale neuveriteľné,“ opakovala Simona s nadšením v hlase. Vďaka žrebom Hry o Niké si už Slováci prilepšili o státisíce eur a mnohým z nich sa život zmenil ozaj zásadne. Nikdy však neviete, aká príležitosť na vás čaká. Simona si žreby kupuje aj naďalej: „Som rada, že takáto súťaž v televízii je a prajem všetkým, ktorí sa zapoja, čo najviac šťastia,“ dodala nová speváčka TV šou, ktorá si svoj debut odkrúti už túto nedeľu o 17:00 na Markíze.

Simona (vpravo) sa venuje ľudovému spevu v skupine Čriepky.
Zobraziť galériu (2)
Simona (vpravo) sa venuje ľudovému spevu v skupine Čriepky.  (Zdroj: PR)

Vykročte aj vy šťastiu naproti prostredníctvom televíznej šou Hra o Niké. Žiadna iná relácia na Slovensku neponúka možnosť vyhrať až 1 000 000 eur. Jedinou vstupenkou do hry je žreb Hra o Niké, ktorý nájdete v pobočkách Niké, vo vybraných trafikách, v potravinách či na čerpacích staniciach. Sledujte miliónovú šou už túto nedeľu o 17:00 na Markíze.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu