Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kedy je ten správny čas na kúpu nového televízora? Práve teraz

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR, Samsung)

Kúpa nového televízora nie je každodenná záležitosť a preto si jeho výber vyžaduje dlhší čas. Rozhoduje uhlopriečka, použitá technológia a v neposlednom rade cena. Samsung však v súčasnosti uľahčil výber všetkým záujemcom. Vyhlásil veľkú bonusovú akciu na svoje QLED televízory, ktoré sa môžu pochváliť niekoľkými výhodami.

Tento rok predstavené Samsung QLED TV majú certifikát potvrdzujúci schopnosť reprodukcie 100% objemu farieb. Čiže dokážu zobraziť všetky farby, ktoré môžete vidieť okolo seba. Zároveň sa QLED panel a teda aj televízory vyznačujú dlhou životnosťou a stálosťou, čo sa napríklad o technológii OLED povedať nedá. 

Kedy je ten správny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR, Samsung)

Jedným z hlavných rozdielov je stálosť materiálu zobrazovacieho panelu. Pri OLED paneli sa diódy skladajú z organických zlúčenín, ktoré sa pri zobrazení statického obrazu (loga TV staníc, titulkov v spravodajstve, skóre počas športových prenosov, menu v PC hrách, atď.) extrémne preťažujú a rýchlo strácajú svoje fyzikálne vlastnosti, čiže farby. Strata farebného pigmentu sa na televízore prejaví ako vypálenie pixelu. To znamená, že aj na vypnutom televízore alebo počas iného programu je stále zreteľný obrys pôvodného objektu. Takéto vypálenie pixelov sa môže prejaviť už po niekoľkých týždňoch, čo by asi nikoho nepotešilo. Pri QLED paneloch niečo podobné vôbec nehrozí.

QLED panel, ktorý vyvinula spoločnosť Samsung, je totiž zložený z anorganickým kryštálov z kovových materiálov, ktoré svojou stálosťou zaručujú nielen dlhú životnosť, ale najmä presné určenie farieb. Inými slovami, pri QLED technológii k vypaľovaniu pixelov za žiadnych okolností nedochádza.

Kedy je ten správny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR, Samsung)

Technológiu Samsung QLED TV si teraz môžete vychutnať aj vy. Samsung totiž vyhlásil bonusovú akciu, v rámci ktorej môžete získať späť od 55 až do 780 eur. Princíp akcie spočíva v tom, že čím väčší televízor Samsung QLED si kúpite, tým väčšiu odmenu dostanete. V ponuke sú uhlopriečky od 49 do 75 palcov. Akcia platí na vybrané modely a u vybraných predajcov až do 24. decembra 2017 a je limitovaná pre prvých 1500 záujemcov. Podmienkou pre uplatnenie a získanie bonusu je registrácia na stránke samsung-bonus.eu, kde nájdete aj ďalšie informácie a podrobné pravidlá akcie. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu