Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tabletky na podporu erekcie sú pre každého

PR článok

Možno si aj vy hovoríte, že na tabletky na podporu erekcie ste primladí. To je predsa len pre seniorov, ktorých trápi zhoršujúce sa zdravie a nízky testosterón. Sexuológovia a psychológovia by vám však povedali niečo iné – ich ambulancie zapĺňajú čoraz mladší páni, ktorých dlhodobo trápia problémy s erekciou. Ako je to možné?

Erektilná dysfunkcia postihuje čoraz mladšie ročníky

Už dvadsiatnici a tridsiatnici, ktorí by za bežných okolností nemali mať problémy s erekciou, zvyknú čoraz častejšie vyhľadávať pomoc u odborníkov a tabletky na podporu erekcie – ak nie priamo u lekára, tak na internete.

Dôvodom je zvýšený stres, ktorý zažívajú v škole či na pracovisku. Práve stresový hormón kortizol hrá pri erekcii významnú rolu – blokuje totiž tvorbu mužského pohlavného hormónu testosterónu, a ten je zodpovedný za libido. Znižuje sa tým chuť na sex aj úspešný priebeh erekcie. Tento stav spôsobuje zvýšenú frustráciu na strane muža (a často i jeho partnerky), čím sa dostáva do ešte väčšieho stresu a vzniká začarovaný kruh.

Podpora potencie je beh na dlhú trať

Jednorazové predpísanie „modrej tabletky“ od urológa alebo sexuológa je riešenie – nie však z dlhodobého hľadiska. Ak je erektilná dysfunkcia spôsobená nadmerným stresom a ďalšími psychologickými faktormi, je potrebné zamerať sa na riešenie tejto prvotnej príčiny problému.

Prvým krokom by mala byť zdravá životospráva – dostatok spánku, odpočinku, výživnej, pestrej stravy a pohybu. Pomôžu aj dychové cvičenia či meditácia. Mnohým mužom sa na získanie vnútornej rovnováhy osvedčilo dokonca cvičenie jogy.

Tabletky na podporu erekcie kupujte len od dôveryhodného predajcu

Vyberte si doplnky výživy pre mužov, vhodné na dlhodobé užívanie – ideálne také, ktoré sú vyrobené na prírodnej báze. Pri ich nákupe si však dávajte pozor na falzifikáty, pretože môžu vážne poškodiť vaše zdravie. Uistite sa, že vždy kupujete originál s transparentným zložením. Ideálne priamo od výrobcu.

Český sexuológ MUDr. Václav Urbánek, CSc odporúča mužom všetkých vekových skupín užívanie doplnku výživy Zerex, pretože kombinuje prírodné výťažky z tradičných bylín s niektorými nevyhnutnými aminokyselinami pre ľudský organizmus a tiež s vitamínmi skupiny B. Za pozitívum Zerexu považuje aj to, že prispieva k navodeniu priaznivej nálady a pohody.

„Elegantný a pre užívateľa úplne nezaťažujúci je spôsob perorálneho užívania vo forme kapsúl; to znamená, že kapsulu jednoducho prehltnete pred plánovanou sexuálnou aktivitou. Veľkou výhodou je nulový výskyt akýchkoľvek nežiadúcich vedľajších účinkov,“ vysvetľuje sexuológ MUDr. Urbánek.

Bez ohľadu na váš vek, nebojte sa konzultovať vaše sexuálne problémy s odborníkom – mnoho ľudí sa už popasovalo s podobnými ťažkosťami a pomoc je niekedy oveľa jednoduchšia, než si myslíte.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu