Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

ŠOKUJÚCE: Neobvyklý objav, ktorý umožňuje zvládnuť angličtinu za dva týždne

PR článok
(Zdroj: PR, Content Distribution SIA)

"Najprv som dokázal po anglicky povedať len jednotlivé slova, ale keď som mal začať plynule hovoriť - nič poriadne som nedokázal povedať. Po dvoch týždňoch už viem povedať po anglicky všetko, čo chcem. Ideálne!" - hovorí Róbert Jonov (57). Prečítaj si rozhovor s Róbertom a zistíš, ako sa aj ty môžeš naučiť po anglicky za 14 dní a práve dnes získať zľavu na zvládnutie angličtiny!

- Učili ste sa predtým angličtinu?

- Učil som sa angličtinu v škole pred 40 rokmi! Ale ako sa to v školách učí... Niekto vie dobre angličtinu, rozumie všetko bez špeciálneho vyučovania, naproti tomu iný ma to ťažké a škola pre neho nestačí. Dokázal som ledva povedať jednotlivé slová, ale keď som mal rozprávať – nebol som schopný povedať ani slovo poriadne. Hovoril som „yes, yes“, prikyvoval hlavou a utekal preč. Hanbil som sa – hanbil som sa za svoju výslovnosť, cítil som hanbu, keď som robil chyby pri hovorení – ako to dopadne.

- Čo vás podnietilo učiť sa po anglicky švajčiarskou metódou?

- Čítal som na internete o švajčiarskej metóde, zdalo sa mi perfektné to, že sa môžeš učiť kedykoľvek v takom čase, ktorý ti vyhovuje, a nebude to vyžadovať veľa hodín denne.  Zaregistroval som sa, ihneď som dostal e-mailom informáciu a išlo to.  

- Ako prebiehalo učenie?

- Samotné učenie mi prakticky nepredstavovalo ťažkosti. Všetko to prebiehalo pri počítači a veľmi jednoducho, dokonca aj v mojom veku.  Kliká sa na obrázky na obrazovke, slovo za slovom. Na tretí deň som začal budovať vety – metódou programu to šlo oveľa jednoduchšie, než som si myslel. Rýchlo to napredovalo.  Začal som sa tiež rozpamätávať na veľa slov zo školských čias. Nakoniec som pochopil, ako rýchlo budovať jednoduché vety, ktorým každý rozumie, a v postate som bol už v prvom týždni schopný konverzovať na jednoduchej úrovni. V programe bolo každé slovo sprevádzané zvukom, čo mi veľmi pomáhalo – dvakrát si vypočuješ a už dokážeš správne vysloviť príslušné slovo. Nikto ťa k ničomu nenúti. Touto metódou sa učí angličtina oveľa jednoduchšie, než som si kedy dokázal predstaviť. Je to niečo, čo proste treba vidieť. 

-Ako hodnotíte svoju angličtinu po 2 týždňoch?

- Po dvoch týždňoch dokážem po anglicky povedať všetko, čo chcem. Ideálne! Ak mi niekto zavolá do práce a hovorí anglicky, rozprávam sa s ním sám, namiesto hľadania pomoci u kolegov, ktorí rozprávajú po anglicky lepšie.

- Čo by ste odporučili ľuďom, ktorí ešte nehovoria po anglicky?

- Keď som uvidel túto metódu, uvedomil som si, o čom všetci hovoria. Je to najjednoduchší spôsob, ako začať s angličtinou. Odporúčam zvoliť jazyk na webovej stránke programu a začať prvým slovom. Je to jednoduché!

SwissTeacher.com ponúka: naučte sa anglicky do 14 dní. Ak sa to nepodarí, vrátime vám peniaze. Získajte jazykový program s 55% zľavou – len za 6,95 EUR – len dnes. Objednajte si program teraz a používajte ho kedykoľvek. Nepremeškajte príležitosť! Zľavu dnes získa len prvých 99 záujemcov.

Navštívte stránku SwissTeacher.com a získajte zľavu na svoj výukový jazykový program. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu