Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce: Muž schudol 10 kíl len vďaka tomu, že postupoval podľa tejto jednej nezvyčajnej rady! FOTKA

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

„Bez akejkoľvek extra námahy som len za pár dní schudol 5 kilogramov a najlepšie na tom celom je, že mám ešte viac energie ako predtým,“ hovorí Andrej (42) o svojich skúsenostiach s chudnutím. Prečítajte si rozhovor s Andrejom a zistite, kde si môžete bezplatne otestovať svoje šance na schudnutie a získať konzultáciu od výživového poradcu!Rezervácia PR_Content Distribution SIA

- Aké sú vaše predchádzajúce skúsenosti s chudnutím, Andrej?

- Predtým som sa snažil obmedzovať typ a množstvo jedla, ktoré som zjedol, ale bez väčšieho úspechu. Nie je to preto, že by som sa nerád hýbal, skrátka som zaneprázdnený a nemám vôbec čas chodiť do posilňovne ako iní ľudia. A už vôbec sa nechcem týrať hladom alebo experimentovať s užívaním nejakých pochybných piluliek. Uvedomil som si, že musím nájsť iný spôsob, ako schudnúť.

- Aký trik ste použili na zhodenie nadbytočných kíl?

- Najprv som vyplnil jednoduchý test a vytvoril som si sedemdňový plán na webovej stránke StockholmFit. Obával som sa, že zmeniť moje stravovacie návyky nebude jednoduché a že budem musieť hladovať, ale z tejto diéty sa vykľulo niečo úplne iné: miesto hladovania som dostal chutné a výdatné jedlá. Môj metabolizmus sa hneď v prvých dňoch programu začal správať inak a za pár dní som bez akejkoľvek námahy schudol 5 kilogramov. Úžasné! A navyše, odkedy som začal s programom, mám oveľa viac energie. Pokračoval som a rýchlo som schudol 10 kilogramov!

Šokujúce: Muž schudol 10
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

- Čo by ste odporučili ostatným, ktorí chcú tiež schudnúť?

- Neklamte samých seba nahováraním si, že veci sa zmenia samé od seba. Jednoducho to vyskúšajte! Môžem čestne povedať, že odkedy som zhodil nadbytočné kilogramy, cítim sa úplne inak. Žijem a pracujem vďaka úplne novej energii. Chudnutie je oveľa jednoduchšie ako si myslíte!

Kliknite sem – StockholmFit.com – a vytvorte si svoj plán chudnutia!

Vytvorte si na stránke Stockholmfit.com plán chudnutia prispôsobený presne pre vás a do týždňa sa zbavíte prebytočných kilogramov. A pri tom sa i naďalej budete stravovať zdravo a chutne! Len dnes dostane každý návštevník webovej stránky výsledky testu a konzultáciu s odborníkom na chudnutie zdarma!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu