Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Výhovorky typu nemám čas na cvičenie už neobstoja - 15 minút denne si nájde naozaj KAŽDÝ!

PR článok Zobraziť galériu (3)

Vyskúšajte jednoduchý 30-dňový program na získanie kondície len za 15 minút denne. Jeho autorka Zuzka Lightová sa so svojimi krátkymi, no efektívnymi tréningami stala v oblasti fitnes svetovou hviezdou servera YouTube.

Fanúšikovia sú nadšení jej pozitívnym prístupom a nasadením – jej videá si pozrelo vyše pol miliardy ľudí. Vo svojej knihe Fit za 15 minút  Zuzka prináša 30-dňový tréningový plán, pri ktorom určite spálite prebytočné kalórie a vyrysujete si svaly.

Cvičenie je založené na inovatívnej metóde vysokointenzívneho intervalového tréningu, pri ktorom nepotrebujete drahé prístroje ani permanentku do fitnescentra. Ako vraví Zuzka: „Venujte mi 15 minút denne a ja vám dám pevné telo.“

 

V knihe Fit za 15 minút denne nájdete:

– 30-dňový tréningový plán zameraný na schudnutie a posilnenie svalov

– Presné opisy cvikov krok za krokom doplnené fotografiami, aby ste ich dokonale zvládli

– Stravovací plán s receptami na chutné a zdravé jedlá

– Základné rady a inšpiratívne podnety od ženy, ktorá prešla dlhú cestu, aby sa stala ženskou tvárou fitnes.

 

Pätnásťminútový limit sa v  knihe vzťahuje na všetko. Všetci chcú dnes informácie získať rýchlo a okamžite.

Tweety nemôžu mať viac než 140 znakov.

Videá na Vine nesmú prekonať dĺžku 6 a pol sekundy.

Snapchaty zmiznú hneď, ako ich niekto zobrazí.

 

„Kniha Fit za 15 minút denne je postavená na rovnakom princípe ako moje videá,“ vysvetľuje Zuzka Lightová. „Nájdete v nej 30-dňový cvičebný a stravovací plán. Môžete ho dodržiavať po častiach, ktoré sa dajú prečítať a odcvičiť za 15 minút, podobne ako moje YouTube tréningy. V tomto zmysle kniha moje video tréningy opakuje, ale je tu jeden rozdiel. Každé 15-minútové tréningové video je samostatná, no v konečnom dôsledku nekompletná fitnes jednotka.“

Zatiaľ čo YouTube videá sú individuálnym tréningom bez uceleného konceptu, kniha Fit za 15 minút je kompletným programom zahŕňajúcim aj výživu. Sú tu tréningy, recepty a motivačné rady na vytvorenie plánu od začiatku do konca, pomocou ktorého dosiahnete úžasné výsledky.

Zuzka Lightová patrí k najinšpiratívnejším fitnes trénerkám servera YouTube, kde má stovky miliónov fanúšikov. Je spoluzakladateľkou stránky Bodybuilding.com a zakladateľkou portálu ZuzkaLight.com. Vďaka príjemnej povahe, štýlu a hlasu sa stala jednou z najväčších autorít v oblasti fitnes a zdravia. Narodila sa v Prahe a žije v Los Angeles.

 

Výhovorky typu nemám čas
Zobraziť galériu (3)

Jeff O’Connell je šéfredaktorom portálu Bodybuilding.com, najväčšieho online magazínu o zdraví a fitnes. Predtým pôsobil ako šéfredaktor časopisu Muscle & Fitness a redaktor v Men’s Health.

Kniha Fit za 15 minút denne sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu