Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trnavskú CITY ARENA čaká fantastická atmosféra, na Lucie sa predalo už 12 tisíc lístkov

(Zdroj: PR)

Organizátor prosí návštevníkov o rozumný prístup počas príchodu a odchodu do Trnavy a obyvateľov mesta o pochopenie. Trnavská CITY ARENA v sobotu 3. júna privíta viac ako dvanásťtisíc fanúšikov českej rockovej skupiny LUCIE. Bude to jediný koncert tohtoročný koncert kapely na Slovensku. Historické koncertné prvenstvo na Štadióne Antona Malatinského si zapísala, tiež česká, skupina Olympic v auguste minulého roka.

„Tým, že pre koncert sprístupňujeme aj trávnik, ktorý bol doteraz pre fanúšikov tabu, počet 15 tisíc ľudí na štadióne nás a naše zázemie určite nezaskočí. Naopak, čím viac bude fanúšikov, tým bude lepšia atmosféra,“ hovorí Pavol Adamec, predseda predstavenstva CITY ARENA. „Prosím však, aby všetci podľa možnosti využívali verejnú dopravu, a ak prichádzajú do Trnavy autom, aby sa dopredu oboznámili s parkoviskami v okolí štadióna. Rovnako verím, že Trnavčania pochopia, že takýmito akciami spolubudujeme kultúrny život mesta a budú mať trpezlivosť s prípadnými obmedzeniami.“

Organizátori pre mimobratislavských návštevníkov CITY ARENA – Štadión Antona Malatinského zverejnili mapu s parkoviskami, ktoré budú v sobotu prístupné. V prípade, že sa rozhodnú využiť podzemné parkovisko nákupného centra CITY ARENA, je nevyhnutné počítať s predĺženou dobou parkovania pri príchode i odchode.

Brány štadióna sa podľa jednotlivých sektorov otvoria o 18:30 (VIP státie), resp. o 19:00 (ostatné sektory).

Ideálnym spôsobom dopravy do Trnavy je mimoriadny vlak, ktorý bude vypravený  z bratislavskej Hlavnej železničnej stanice v sobotu 3.6. o 18:55 h. Zakúpený cestovný lístok k platnej vstupenke na koncert v symbolickej cene 2 € bude platiť aj na spiatočnú cestu s odchodom o polnoci z trnavskej vlakovej stanice. Na koncert sa dajú kúpiť aj špeciálne autobusové lístky.

Vstupenky na koncert, ako aj lístok na mimoriadny vlak sú v predaji k dispozícii v sieti .

„Tešíme sa na fantastickú hudobnú šou. Veríme, že tento koncert poteší fanúšikov Lucie z celého Slovenska,“ povedal pri nedávnej návšteve Slovenska spevák skupiny David Koller.

„Do Trnavy prichádzame s plnou výbavou, nejdeme na žiaden okresný prebor. Zavŕšime tu naše oslavy tridsiatich narodenín,“ dodal klávesista Michal Dvořák. 

Teraz sa môžete dostať na koncert LUCIE ako VIP:

Sem embednúť príspevok:

Skupina LUCIE v dnešnej pôvodnej a najznámejšej zostave David Koller, Robert Kodym, P.B.Ch. a Michal Dvořák vstúpila na českú hudobnú scénu v roku 1988, založená však bola už dva roky pred tým. Prvá sólovú platňu s názvom Lucie vydala v roku 1990, posledným pôvodným albumom potom „Dobrá Kočzka, ktorá nemlsá“ je z roku 2002. LUCIE, naposledy držiteľ titulov interpret, skupina a album dvadsaťročia dvadsiateho ročníka hudobných cien Anděl, bola v minulosti tiež víťazom Českého slávika (1999-2002). So všetkými svojimi tromi prvými štúdiovými albumami prekonala hranicu 100 000 predaných nosičov a získala "Diamantovú platňu". Kapela spolu predala viac ako milión hudobných nosičov.

City Arena - Štadión Antona MalatinskéhoNový trnavský futbalový štadión, ktorý investor City-Arena, a.s. po kolaudácii odovzdal do majetku mesta Trnava, bol slávnostne otvorený v sobotu 22.8.2015. Štadión je projektovaný podľa technických parametrov a požiadaviek UEFA a FIFA s kapacitou takmer 19 000 miest (v event2all, s.r.o. Ľudovít Tóth www.event2all.sk Drotárska cesta 65 mobil: 0907 982 221 811 02 Bratislava toth@event2all.sk závislosti od typu zápasu). Súčasťou areálu je dvojpodlažné podzemné parkovisko, administratívne priestory, hotel a obchodné centrum s multikinom. Celý komplex spĺňa štandardy moderných stavieb vrátane ekologických technológií a energetickej úspornosti. Viac informácií nájdete na www.cityarena.tt.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu