Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľké prekvapenie: Rocker Palonder skončil na estetickej klinike!

Herec a spevák Tomáš Palonder a Andrea Tatarková PR riaditeľka Kliniky ENVY. Zobraziť galériu (7)
Herec a spevák Tomáš Palonder a Andrea Tatarková PR riaditeľka Kliniky ENVY. (Zdroj: PR)

Herec a spevák Tomáš Palonder má za sebou poriadne náročné obdobie. Popri natáčaní reklám a hraní v divadle ho poriadne vyčerpalo aj účinkovanie v šou televízie Markíza Tvoja tvár znie povedome, kde skončil ako druhý. Kvôli tomu mu neostal čas na cvičenie, čo sa však rozhodol momentálne zmeniť. Zaujalo ho cvičenie E-Fit na klinike estetickej medicíny Envy.

Tomáš, ktorý je telom i dušou rocker, bol podľa vlastných slov vždy odporcom rôznych škrášľovacích procedúr. Netušil však, že na spomínanej klinike je možné si aj dobre a kvalitne zacvičiť. "Veľmi sa mi to páčilo, je to pre mňa také sci-fi. Ešte nikdy som nepracoval s pomocou takéhoto stroja. Najlepšie je, ako to vibruje na celom tele, ako dieselový motor," povedal nadšený Tomáš po tom, čo vyskúšal E-Fit. 

"Cvičenie E-Fit predstavuje poslednú generáciu EMS technológie (electro-muscle-stimulation), ktorá je vo svete športu prelomová. Metóda je založená na veľmi účinnom precvičovaní všetkých svalov súčasne (90 % svalov), čo výrazne skracuje čas tréningu. Želaný výsledok sa tak dostavuje veľmi rýchlo. 20 minút cvičenia na stroji EMS zodpovedá 90 - 120 minútam intenzívneho cvičenia, napríklad vo fitness centre," prezradila trénerka Andrea Kavuličová, ktorá sa Tomášovi počas cvičenia venovala. Ten veľmi ocenil práve čas strávený cvičením. "Som herec na voľnej nohe. To znamená, že práce mám niekedy veľmi veľa a niekedy veľmi málo. Ťažko sa do tejto pracovnej vyťaženosti zakomponováva aj cvičenie. Potom cvičím návalovo, čo nie je úplne ideálne," priznal herec na záver, ktorý si E-Fit plánuje opäť vyskúšať. "Samozrejme, padne to vhod, keďže som stále na cestách. Teraz som ochutnal tú pravú chuť raja," dodal s úsmevom. 

Pozrite si video Tomáša Palondera pri cvičení E-Eit: 

O klinike ENVY

 ENVY Klinika estetickej medicíny je najväčšia klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach a jej ambulancie nájdete aj v mestách Prešov, Poprad, Bratislava a čoskoro už aj v Žiline. Už vyše 8 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a aj ambulanciu trichológie, transplantácie vlasov a angiológie. Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto zdravotníckeho zariadenia.

www.envyklinika.sk     www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.sk  www.envymagazin.sk

kontakt: 055/ 676 1666 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu