Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúci objav: Pomocou tejto metódy sa ktokoľvek naučí anglicky už za dva týždne

PR článok

„Ešte pred dvoma týždňami som nevedela dať dohromady ani dve slová, ktoré som už po anglicky poznala. Cítila som sa ako dieťa, ktoré sa práve začalo učiť rozprávať. Na môj vek to bolo ozaj trápne! Teraz je však každý prekvapený, že som tak náhle začala rozprávať po anglicky,“ hovorí Ingrid Petrova (44), ktorá sa naučila po anglicky vďaka jedinečnej švajčiarskej metóde. Prečítajte si rozhovor s Ingridou a zistite, ako môžete získať 55 % zľavu na rýchly kurz angličtiny.

– Učili ste sa niekedy v minulosti anglicky?

– Angličtinu som sa učila kedysi dávno na škole, ale samotnému učeniu som neprikladala význam a zanedbávala som ho. Vtedy si skoro každý myslel – načo mi vlastne tá angličtina bude? Preto som po dokončení školy nevedela použiť ani tých pár slov, ktoré som sa naučila.

– Čo vás motivovalo k učeniu sa anglicky švajčiarskou metódou?

– V práci som sa čoraz častejšie dostávala do situácií, kde som musela vedieť anglicky, ale nebola som schopná poskladať vetu. Jedna z mojich kolegýň, ktorá sa dozvedela o švajčiarskej online metóde a vyskúšala ju, mi o nej porozprávala. Lekcie boli kedykoľvek  k dispozícii na počítači, čo bolo veľmi praktické. Bola som tiež nadšená z toho, že lekcie neboli náročné a priniesli zaručené výsledky.

– Ako prebiehala samotná výuka?

- Ihneď som požiadala o program a po krátkej chvíli som dostala všetky lekcie do svojej e-mailovej schránky. Proces výučby bol veľmi jednoduchý vďaka nezvyčajnej metóde, ktorá sa veľmi líši od všetkých, aké ste doposiaľ videli. Trochu poklikáte na obrázky  a napredujete dobrým tempom. V programe som strávila každý deň sotva 15 minút, no po prvom týždni som už úspešne dokázala správne vyslovovať slovíčka a jasne sa vyjadrovať. Veľmi mi pri tom pomohli jednoduché a vizuálne úlohy. Je naozaj skvelé, že lekcie, ktoré ste začali, môžete dokončiť kedykoľvek neskôr.

- Ako dobre viete anglicky po dvoch týždňoch od začatia s lekciami?

- Dokážem ľahko vyjadriť, čo si myslím. Aj filmy pozerám bez toho, aby som čítala titulky, pretože im rozumiem. Kolegovia za mnou chodia stále viac a viac, keď treba v práci hovoriť anglicky. 

- Čo by ste odporučili tým, ktorí s výukou angličtiny ešte nezačali?

- Zbavte sa svojej ostýchavosti a predstáv typu „nedá sa to“. Nestrácajte čas, hodiny tikajú. Čoskoro pochopíte, prečo je táto metóda jedinečná a taká jednoduchá. Objednajte si program a začnite s výukou kedykoľvek vám to vyhovuje!

Navštívte stránku www.SwissTeacher.com a získajte zľavu na svoj výukový jazykový program.

SwissTeacher ponúka – naučte sa anglicky do 14 dní. Ak sa to nepodarí, dostanete peniaze naspäť. Len dnes získajte jazykový program so zľavou 55 % – len za 6,95 Eur (bežná cena 16,95 Eur). Nepremeškajte príležitosť! Objednajte si program teraz a používajte ho kedykoľvek. Zľavu dnes získa len prvých 100 záujemcov.

 

Z dôvodu ochrany práv na súkromie osoby, ktorá poskytla tieto informácie, bola jej identita zmenená a obrázky sú len ilustračné.

-reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu