Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Konečne výnimočný trik na chudnutie, ktorý naozaj funguje!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Administrátorka Dana Volková (37) odhaľuje výnimočný trik, ktorý jej pomohol zbaviť sa nadváhy za veľmi krátky čas. Prečítajte si rozhovor s Danou a zistite, ako ohľadom straty nadbytočných kilogramov!

– Dana, porozprávajte nám niečo o sebe. Aké sú vaše predchádzajúce skúsenosti s chudnutím?

– Pred desiatimi rokmi som vôbec netušila, čo to znamená mať nadváhu. Hoci som nebola štíhla ako modelka, nikto ma nikdy nenazval tučnou. V posledných rokoch som začala priberať a cítila som sa čoraz horšie. Moja veľkosť sa pomaly zmenila z 38 na 42. Skúšala som rôzne diéty v časopisoch, zakaždým však bez výsledkov. Bola to akurát strata času a kazilo mi to náladu. Už som sa pomaly zmierovala s tým, že po 35-ke nemám žiadnu šancu schudnúť.

– Čo vás viedlo k tomu, aby ste vyskúšali diétu StockholmFit?

– Moja kolegyňa, ktorá si diétu StockholmFit zakúpila ako prvá. Spočiatku som bola skeptická, keď mi o nej povedala. Potom schudla 7 kíl prakticky pred mojimi očami. A to bolo to, čo som chcela dosiahnuť tiež! Spravila som si test na chudnutie a tiež som si objednala individuálnu diétu.

– Čo stojí za tým, že ste dokázali schudnúť?

– Ukázalo sa, že nie je dôležité len to, čo jete, ale tiež to, v akých intervaloch a kombináciách jete. Niektoré jedlá by sa nemali jesť samostatne, ako napríklad čokoláda. Ak ju jete samostatne, všetko sa premení na tuk a hneď priberiete. Ale spoločne s potravinami, ktoré aktivujú metabolizmus, si môžete vychutnávať sladkosti bez výčitiek. Je to kvôli tomu, že metabolizmus sa naštartuje a spaľuje tuk rýchlejšie. Tá škaredá pneumatika na bruchu teda nemá žiadnu šancu rásť. Trikom teda je: správna kombinácia potravín! Dodržiavala som tento princíp a do konca týždňa som zhodila päť kíl.

Konečne výnimočný trik na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

– Čo by ste odporučili iným ženám, ktoré túžia rovnako schudnúť?

– Ak si nie ste isté, či potrebujete schudnúť, vyzlečte sa do spodnej bielizne a postavte sa pred zrkadlo na dennom svetle. Ak ste spokojné s tým, čo vidíte – gratulujem vám! V opačnom prípade vám odporúčam, aby ste si zabezpečili vlastný diétny plán. Je to jedinečná príležitosť, ako nakoniec získať štíhle krivky!

Zbavte sa nadváhy vďaka osobnému diétnemu plánu! Kliknite na tento odkaz – StockholmFit.com – spravte si test a zostavíme vám diétny plán, ktorý bude pre vás tým pravým!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu