Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prepracovaní, vyhorení a neviete ako ďalej? Jeden víkend vám môže zmeniť život

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Podujatie na 100%)

Máte už všetkého po krk? Máte prácu, ktorá vás nenapĺňa, hlboko do vrecka, vzťahy nie sú nič moc a vás to už vyčerpáva? Počas jedného víkendu môžete zmeniť VŠETKO. Neveríte? Tak čítajte ďalej.

Všetci poznáme hudobné festivaly pre mladých plné speváckych hviezd. Existuje ale festival, ktorý je iný. Je plný úspešných osobností, podnikateľov, spisovateľov, umelcov a rečníkov, ktorí vás počas dvoch dní naučia, ako na úspech a vyrovnaný život.

Viac informácií a lístky na festival nájdete  na

Prepracovaní, vyhorení a neviete
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Festival NA 100% sa v Košiciach koná už tretí rok a v minulosti hostil osobnosti ako Tomi Kid Kovács, Fredy Ayisi, Pavel Hirax Baričák či Andy Winson.

Prepracovaní, vyhorení a neviete
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)


Tento rok sa môžete tešiť napríklad na Richarda Sulíka, ktorý bude hovoriť o svojej bohatej podnikateľskej kariére pred vstupom do politiky, či Jozefa Banáša, ktorý sa dotkne hlbších tém a jeho prednáška bude o ľuďoch, ktorí šťastie nehľadajú, ale žijú.

V dnešnej dobe je naozaj náročné skĺbiť všetko - mať skvelú kariéru, dostatok peňazí, láskyplné vzťahy v rodine, voľný čas pre seba a ešte byť aj celý čas šťastný a nezblázniť sa z toho.

V honbe za všetkými týmito vecami sa niekedy zamotáme a často prídeme na to, že sme nešťastní, vyhorení, prepracovaní a nedajbože aj vážne chorí. Niekedy je však menej viac. Niekedy aj “ísť NA 100%” znamená spomaliť, zastaviť sa, vyhodnotiť svoje ciele, priority a hodnoty. A potom sa pustiť do práce tak, aby nám to prinášalo viac šťastia, pokoja, naplnenia.

Aj o tom je dvojdňová akcia NA 100%. Organizátori, ktorí za ňou stoja, sú mladí podnikavci z celého Slovenska.

Prepracovaní, vyhorení a neviete
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Vytvorili ju, lebo veria, že každý človek môže mať prácu, ktorú miluje, skvelé vzťahy, zdravie, dostatok peňazí aj čas pre seba. Musí si ale veriť, učiť sa od najlepších a nevzdávať sa.

Ak po tomto všetkom túžite aj vy, a chcete dostať aj na konkrétne tipy, ako si vytvoriť život svojcih snov, príďte na festival NA 100%, ktorý bude už 29.-30.4. v Košiciach.

>>> Viac informácií a lístky na festival nájdete TU <<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu