Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Volkswagen Arteon - exkluzívna premiéra v Bratislave!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (8)
Ilustračné foto (Zdroj: PR)

Počas bratislavského autosalónu máte skvelú príležitosť pozrieť si naživo najväčšiu novinku Volkswagenu, model Arteon! Zároveň spoznáte novú tvár Volkswagen TV!

Celé to vypukne už v utorok 25. apríla, kedy sa autosalón v Bratislave otvorí pre novinárov a odborníkov. Hneď nasledujúci deň bude pôda bratislavskej Incheby dostupná pre všetkých záujemcov. Svoje najväčšie novinky, ale aj najobľúbenejšie súčasné modely prinesie aj Volkswagen. Na stánku Volkswagenu s rozlohou približne 900 m2 bude najväčšou hviezdou nový Volkswagen Arteon, ktorý len pred niečo vyše mesiacom zažil svoju svetovú premiéru v Ženeve. Nenechajte sa však zmiasť jeho športovo strihnutou karosériou – Arteon je prekvapivo praktický. Má päťdverovú karosériu typu liftbackso štýlovými bezrámovýmidverami, ponúka dostatok miesta pre piatich cestujúcich a obrovský, dobre využiteľný batožinový priestor s objemom 563 litrov. Mimochodom, po vzore Golfu sa aj v Arteone dá  informačno-zábavný systém ovládať gestami. Určite si ho nenechajte ujsť!

Svoju slovenskú výstavnú premiéru absolvuje aj modernizovaný Volkswagen Golf. Tendostal (okrem iného) nový dizajn svetlometov, ktoré môžu po novom využívať Full LED technológiu vpredu aj vzadu. Má aj vylepšený interiér, obohatený o väčšie a krajšie dotykové displeje. Fanúšikom rýchlej a emóciami nabitej jazdy isto rozbúcha srdcia nový Golf R Variant, ktorý dosahuje výkon až 228 kW (310 koní) a krútiaci moment 400 Nm! Vďaka pohonu 4Motion však absolútne nemá problémy s trakciou. Návštevníci si samozrejme budú môcť pozrieť aj ostatné modely Volkswagenu, ako napríklad up!, Polo, Jetta, ale aj Touran, PassatAlltrack, Tiguan a ďalšie. Chýbať nebudú dokonca ani úžitkové vozidlá.

Volkswagen počas autosalónu ponúka aj zaujímavéautosalónové akcie a bonusy, či zvýhodnené možnosti financovania. Ak teda zháňate nový Volkswagen, počas autosalónu je ten najlepší čas si ho kúpiť!

V priestoroch Incheby sa však odohrá ešte jedna premiéra: návštevníci totiž budú mať možnosť prvý krát vidieť a spoznať novú tvár projektu Volkswagen TV.Kastingové videá s ľuďmi, ktorí by sa chceli stať tvárou YouTube kanála Volkswagenu, ste už isto videli, rovnako ako priebeh samotného kastingu. Na autosalóne vám Volkswagen osobne predstaví hviezdu, ktorá porotcov a divákov presvedčila najviac! Prvé video s novou hviezdou bude na YouTube už v pondelok, pričom 27.4. bude online aj jej video z autosalónu. Nezabudnite sa prihlásiť na odber YouTube kanála Volkswagen Slovensko, aby vám neušli žiadne novinky!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu