Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto je doposiaľ najvýznamnejšia kniha o výžive a zdraví, aká bola spracovaná za ostatných 80 rokov

Kniha Čínska štúdia Zobraziť galériu (3)
Kniha Čínska štúdia (Zdroj: PR, knizne)

Zaujímate sa o problematiku zdravia a výživy? Potom by ste nemali prehliadnuť novinku Čínska štúdia. Je to mimoriadne užitočná, vynikajúco napísaná a zásadne dôležitá kniha.

Práca Dr. Campbella je revolučná vo svojich tvrdeniach a pozoruhodná v jednoduchosti, s akou predkladá výsledky svojho celoživotného výskumu. Je súhrnom prevratných vedeckých štúdií, ktoré poskytujú odpovede na neustále kladené otázky lekármi, vedcami a čitateľmi zaujímajúcimi sa o zdravie.

V knihe Čínska štúdia nájdete:

  • prekvapivé pohľady na stravovanie, dlhodobé zdravie, chudnutie
  • konkrétne rady, ako úspešne predchádzať ochoreniam
  • odpovede na doposiaľ zaužívané fámy, mýty a dezinformácie o našom zdraví
  • Čo skutočne spôsobuje rakovinu?
  • Ako si môžeme predĺžiť život?
  • Ako zastavíme epidémiu obezity?

Klasicky americký spôsob života, ktorý sa v čoraz väčšej miere prejavuje aj u nás, znamená byť obklopený reštauráciami rýchleho občerstvenia a reklamami na nezdravé jedlá a vzápäti takými, ktoré propagujú programy na chudnutie.

Tvrdia, že môžete jesť čo len chcete, a napriek tomu bez námahy schudnete. Je smutné, že v dnešnej dobe čoraz viac firiem zarába na predaji nezdravých potravín nemalé peniaze. Chcú, aby ste neprestali jesť ich produkty, napriek tomu, že z nich priberáte, znižujú vašu vitalitu a v konečnom dôsledku skracujú a zhoršujú váš život. Nechcú, aby ste mali dostatok informácií či žili aktívne a vynakladajú na to enormné množstvo financií.

Je na vás, či si necháte oči zatvorené, alebo naopak. Rozhodnete sa rozšíriť si svoje vedomosti o podložené fakty a štúdie.

Ak je vaša odpovedať kladná, knihu Čínska štúdia si môžete objednať prostredníctvom internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celeh SR >>

Viac o téme: Kniha Čínska štúdia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu