Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Volkswagen Golf: Všetko, čo potrebujete

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Vynovený Volkswagen Golf je ešte krajší, modernejší a šikovnejší, než doteraz. Popri skvelom podvozku teraz patrí k špičke aj v oblasti konektivity.

Trieda Golfu. Aj tak sa medzi odborníkmi hovorí segmentu kompaktných hatchbackov. Prečo? Pretože práve Volkswagen Golf tu dlhodobo udáva trendy v oblasti kvality, jazdných vlastností, výkonu, odhlučnenia... Golf skrátka definuje, čo sa v tejto triede nosí, a ako. Niet sa teda čo čudovať, že najnovší Golf dal ostatným množstvo námetov na inšpiráciu, pretože prišiel s mnohými jedinečnýminovinkami.

Modernejší vzhľad

Jeho podstata sa nezmenila. Vďaka novým predným a zadným svetlám využívajúcim modernú LED technológiu vyzerá lepšie. K omladeniu prispeli aj nové nárazníky, disky kolies a pár mimoriadne zaujímavých farieb. Stále je to však to isté auto s veľmi príjemnými jazdnými vlastnosťami a špičkovou ergonómiou. Vďaka tomu vás nikdy nebude mrzieť, že si doň musíte sadnúť.

Volkswagen Golf: Všetko, čo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Majster v konektivite

Interiér Golfu dostal pár kozmetických vylepšení, kvalitnejšie materiály a zaujímavé nové typy dekorov. Najväčšou zmenou je však elegantnejšia stredová konzola, ktorá v sebe obsahuje nový, väčší displej multimediálneho systému. Ten je spolu s okolitými dotykovými tlačidlami prekrytý jednoliatym kusom skla, čo vyzerá veľmi moderne. Uhlopriečka displeja vrcholného systému Discover Pro je teraz až 9,2 palcov! Samotný displej je veľmi jasný, s krásnymi farbami a dobrou čitateľnosťou aj na slnku. Poteší aj jemné rozlíšenie a pohotové reakcie na dotyk. Ak sa ho však nechcete dotýkať, nemusíte. Ovládanie niektorých funkcií totiž zvládnete aj gestami, ktoré stačí vykonať pred obrazovkou. Napríklad mávnutím ruky z jednej strany na druhú zmeníte rádiostanicu. To je mimoriadne efektné a v spomínanej „triede Golfu“ nevídané! Až na pár stotisícových limuzín totoiné auto nedokáže! Ďalšia skvelá funkcia je palubná Wi-Fi sieť a pripojenie na internet, vďaka ktorému sa vám otvára svet aplikácií s užitočnými informáciami. Priamo cez obrazovku navigácie si viete pozrieť počasie, detailné dopravné správy, či dokonca ceny pohonných hmôt na čerpacích staniciach vo vašom okolí. Cez palubný internet je možné ovládať aj audiosystém. Stačí mať napríklad tablets aplikáciou Volkswagen a aj z pasažiera na zadných sedadlách sa razom môže stať „palubný DJ“.

Volkswagen Golf: Všetko, čo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Nezabudnite na kombi!

Každodenný život s Golfom je príjemný aj vďaka početným, štedro dimenzovaným odkladacím priestorom, osvetleným zrkadielkam v slnečných clonách, ľahkému riadeniu, presnej prevodovke (k dispozícii je samozrejme aj automatická prevodovka DSG) a silným, úsporným motorom. Veľmi odporúčame LED svetlomety s funkciou inteligentných diaľkových svetlometov, ktoré neoslepujú vodičov naokolo. Priplatiť si môžete dokonca aj za pohon 4x4. Už aj klasický „krátky“ Golf vám na prepravu ponúkne 380-litrový batožinový priestor s nízkou nakladacou hranou, praktickým dvojitým dnom a pravidelným tvarom. Ak však potrebujete viac priestoru, určite si pozrite kombi verziu Golf Variant, ktorý ponúka až 605-litrový kufor a o kúsok viac miesta pre pasažierov vzadu. Príplatok za Golf Variant je pritom iba 500 Eur a jeho cena sa začína na hladine 14 790 Eur. Klasický Golf teda môže byť váš už za 14 290 Eur. To je veľmi férová ponuka. Viac čítajte na www.volkswagenblog.sk.

Volkswagen Golf: Všetko, čo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

- reklamný článok - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu