Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opadávanie omietky, plesnivé steny a podlahy, alebo zvlhčené tapety?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: PR)

Pokiaľ vo vašej domácnosti pozorujete podobné príznaky, mali by ste zvýšiť pozornosť. Určite sa jedná o problém s nadmernou vlhkosťou. Optimálna vlhkosť sa pohybuje na úrovni 45% - 60%. V prípade, že sa táto úroveň zvýši, nechcene podporujete vznik a rast mikroorganizmov, baktérii a roztočov.

Ako môžeme týmto problémom predísť? Máme pre vás zopár tipov.

Najvhodnejším spôsobom je zamedziť rozvoju plesní, to znamená zníženie vlhkosti na optimálnu úroveň. Je možné ju regulovať pravidelným a intenzívnym vetraním, ktoré však nie je vždy dostačujúce. Maximálnu ochranu zaistí pohlcovač vlhkosti CERESIT STOP VLHKOSTI AERO 360°. Tento pohlcovač vlhkosti pracuje na báze špeciálnych tabliet, ktoré vďaka otvoru a špeciálnemu tvaru prístroja pohlcujú maximálne množstvo vlhkosti vo vzduchu a zrážajú ju do tekutiny. Kvalita a rýchlosť účinku je zaručená kombináciou originálneho Ceresitprístroja a originálnej Ceresittablety, ktoré fungujú ako systém.

Tak, ako tableta nasáva vlhkosť, postupne sa aj rozpúšťa. Jedna tableta vydrží 1-2 mesiace, v závislosti od veľkosti miestnosti a úrovne vlhkosti ovzdušia. Ceresitokrem štandardných tabliet ponúka aj tablety inšpirované aromaterapious prídavkom esenciálnych olejov, ktoré pôsobia na vaše zdravie veľmi priaznivo. Aromaterapia pôsobí na ľudskú náladu a zdravie a bežne sa využíva na dosiahnutie duševnej rovnováhy a zlepšenie nálady. CERESIT STOP VLHKOSTI Vám pomáha udržať zdravšie prostredie pre Vás a vašu rodinu.

Viac informácií nájdete na www.stopvlhkosti.sk

Ceresit PR

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu