Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trendy tipy a rady ako byť šik za každých okolností!

Kniha Štýlu PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Štýlu (Zdroj: PR)

Každá z nás pozná ten pocit, keď nevie, čo si má vybrať z preplnenej skrine. Podliehame módnym trendom, každú sezónu si kupujeme nové oblečenie, topánky a kabelky. Napriek tomu skutočné čaro vychádza z jednoduchosti, a ako veľmi dobre vieme, kvalita je dôležitejšia ako kvantita.

Preto sa skúste zamyslieť nad tým, koľko kúskov oblečenia potrebujete. Na pomoc prichádza známa a obľúbená francúzska módna ikona Innes de la Fressange, ktorej prvú knihu So šarmom Parížanky sme si všetky obľúbili. V knižnej novinke Kniha štýlu z Paríža s podtitulom Čo si dnes oblečiem sa dozviete všetko o tom, ako sa bez problémov obliecť pre každú situáciu. Od rande, pracovných pohovorov, babských jázd až po obedy s budúcimi svokrovcami... Innes proste myslela na všetko.

Po prečítaní Knihy štýlu z Paríža zistíte, ako málo vám stačí k tomu, aby ste svojím oblečením zažiarili každý deň bez nervózneho vyberania vecí zo skrine. Osvedčené a originálne kombinácie základných kúskov šatníka vám predstavia nový prístup k obliekaniu, ktoré si odteraz budete užívať. Pretože móda je hra. 

Štýlová príručka módy s názvom Kniha štýlu z Paríža je už v predaji v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Štýlu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu