Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Talkshow v x- bionic® sphere - Humor pre odvážnych

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

BRATISLAVA - Zábava na úrovni aktuálnych spoločenských tém, vtipy, fóriky, nadhľad a predovšetkým talent účinkujúcich. Spojenie mien ako Ivo Ladižinský, Veľmajster Jerry, Jaro Slávik, Foodman, sú garanciou nemilosrdného triafania sa do surovej podstaty všetkého, čo si myslíte, ale nemáte odvahu to nahlas povedať.

Urobia to za vás kruto a pravdivo účinkujúci. Fenomén TALKSHOW sa šíri z mesta do mesta a 27. februára o 19.00 bude najvyššia koncentrácia humoru v x-bionic® sphere v Šamoríne. Hosťami účinkujúcich budú Juraj Bača, Maťo Ďurinda a Juraj Topor. Je jasné, že v prípade dvoch spomenutých hostí nepôjde iba o slovo, ale príde aj na unplugged verzie hitov Tublatanky. Talkshow  tria Jerry – Slávik – Ladižo má oproti iným ešte jedno špecifikum,  pre ktoré sú všetky politicky, ekonomicky a filozoficky nekorektné predstavenia také úspešné. 

Talkshow v x- bionic®
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)
Talkshow v x- bionic®
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)
Talkshow v x- bionic®
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

Divákom ponúkajú nielen duchovnú stravu, ale aj pekne prepečené temné menu, podávané hodinu pred predstavením a čo je naozaj neobvyklé aj počas predstavenia. To vysvetľuje prítomnosť Foodmana na show, ktorý pripravuje chuťovky pre všetkých zúčastnených, podľa gastronomických preferencií hostí. Foodman je jediný Slovák, ktorý varil v najlepšej reštaurácii sveta Noma. Obsluhoval hviezdy ako Sean Connery či George Clooney. V Talkshow obslúži nielen účinkujúcich a hostí, ale aj prítomných divákov. Chuťovky okamžitej gastronómie z prekvapivých ingrediencií presvedčia každého, že neexistuje jedlo alebo surovina, ktorá nechutí. Večer plný slovných, kulinárskych a hudobných prekvapení je nezabudnuteľný. Je dôležité byť pri zásadných udalostiach a Talkshow v x-bionic® sphere je jednou z nich. Odvážte sa prísť. 

Vstupenky kúpite na 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu